We trekken aan wat we uitzenden

We trekken aan wat we uitzenden. Wat zend jij uit! Ben je blij met wat je aantrekt! En nee, dan heb ik niet over je kleren. Iets aantrekken wordt mee bedoeld, dat je dingen naar je toe trekt, door wat jij uitzendt. Zoals jouw energie is, zo zie je het voor je verschijnen. Zit je in een negatieve energie, trek je negatieve dingen aan.We trekken aan wat we uitzenden. Wat zend jij uit! Ben je blij met wat je aantrekt! En nee, dan heb ik niet over je kleren. Iets aantrekken wordt mee bedoeld, dat je dingen naar je toe trekt, door wat jij uitzendt. Zoals jouw energie is, zo zie je het voor je verschijnen. Zit je in een negatieve energie, trek je negatieve dingen aan.

Bij een negatieve energie moet je denken aan, dat je veel twijfelt, niet vooruit komt, nergens zin in hebt. Je geïrriteerd bent, boosheid vasthoudt van dingen die in het verleden zijn gebeurd. Of je voelt je gespannen, je bent bang voor de toekomst. Je wilt niet meer alleen zijn. Dat zijn allemaal situaties waarin jij in negatieve energie zit en uitzendt. Met het gevolg dat je negatieve zaken aantrekt.

Als je je zo voelt, valt het je op dat je vergeetachtig bent, dat je baalt van jezelf. Meer zin hebt in eten, ongemerkt een paar kilo aankomt. Dat je in de spiegel kijkt en niet blij bent met wat je ziet. Dit zijn allemaal tekenen dat je niet in een positieve energie zit en je eigenlijk zit te wachten op betere tijden.

Die betere tijden die staan al voor je klaar, alleen wanneer ga jij ze krijgen? Je kunt ze met een knip van je vinger krijgen, als je jezelf kunt omturnen van een negatieve energie, naar een positieve energie.

Op het moment dat jij lekker in je vel zit, loopt de rest ook gesmeerd. Dat weet iedereen, dat is dus wat je uitzendt, dat trek je aan. Dat we in ons leven periodes hebben dat we minder lekker in ons vel zitten, die horen er bij. Maar vaak zijn dat nou net de periodes dat we dolgraag dingen willen, bijvoorbeeld een verloren partner terug, maar we zitten daardoor juist in negatieve energie, en je ziet nu wat het gevolg daarvan is.

Als er iets in je leven is, wat je dolgraag wilt, zorg er dan voor dat je in positieve energie zit. Ga juist niet bij de pakken neerzitten. Dat is een logisch gevolg, omdat je hart pijn doet, omdat je iets dierbaars verloren hebt. Maar wil je het terug, dan is de enige weg, zendt positieve energie uit. Doe je dat niet, werk je er zelf aan mee dat het niet terugkomt.

We noemen dit ook wel loslaten. Als je partner is vertrokken, na een ruzie, jullie elkaar dingen elkaar hebben verweten en hij het bijltje er bij neergooit, verandert jouw energie. Waar je eerst blij was, want alles was goed, ben je nu angstig, ongerust, en in paniek. Dit is niet wat je wilt. Je wilt dat het weer goedkomt. Maar nu je in paniek bent en angstig bent of je partner het echt meent en je afvraagt of hij weer terugkomt, is het vele malen beter energie uit te zenden, die aangeeft. Ik kan je weer ontvangen. Ik ben er klaar voor. Ik sta er open voor.

We vinden dit als mens ongelooflijk moeilijk. Het vraagt iets van ons, alles van de zonnige kant te bekijken. Ons niet mee te laten slepen in emoties. Want je niet goed voelen, zitten emoties onder.

Als mens zijn we verantwoordelijk voor ons eigen geluk. Als je het vanuit deze optiek bekijkt, je niet lekker voelen, negatieve energie uitzenden, zelf verantwoordelijk zijn, waarom zou dit dan zo zijn?

Alles in het leven draait om eigenliefde. Vanuit eigenliefde wil je je niet rot voelen, stuur je bij. Vanuit eigenliefde ga je geen strijd aan met een ander, je legt uit waar je mee zit. Vanuit eigenliefde zorg je voor balans in je emoties.

Levens vanuit eigenliefde zend je het juiste uit en trek je om die reden, het juiste aan. Op Top Paragnosten kunnen ze je dit heel goed vertellen, uitleggen en leren toe te passen.

Medium Clarisa
Top Paragnosten