De datingregels van vroeger

De datingregels van vroegerDe datingregels van vroeger waren helemaal zo slecht niet en werken nog steeds. Er is een boek geschreven door twee Engelse dames, nu staan Engelsen nog wel eens te boek als conservatief en ze geven dat zelf ook aan in hun boek, maar wat is het een handzaam boek, voor diegenen die staan te popelen de partner van hun leven te vinden. Of die reeds een paar teleurstellingen achter de rug hebben en het anders willen gaan aanpakken.

Nu zijn jullie uiteraard benieuwd naar de titel van het boek. Overigens, alleen bestemd voor vrouwen en mannen mogen niet weten dat je de regels toepast. Het boek heet simpelweg “The rules” in het Nederlands “de regels.”. De dames die het hebben geschreven, zijn er van overtuigd dat de ouderwetse aanpak, de juiste man aan de haak te slaan, nog steeds van toepassing zijn en ik moet zeggen, ze hebben gelijk.

Voor wat betreft het daten, is het toepassen van hun regels een aanrader. Ze gaan er vanuit dat het vinden van de juiste partner een bepaalde aanpak kent en daar hebben ze regels voor opgesteld. Misschien moet je er om lachen, maar let maar op, als je ze hanteert, dan zul je zien, dat je geniet van het daten, dat jij er als vrouw heel veel zelfvertrouwen door krijgt en je precies weet hoe jij het aan moet pakken en geen teleurstellingen meer zult hebben.

Hiermee zeg ik niet dat de eerste de beste die zich aandient het zal zijn. Hiermee wil ik aangeven dat door het toepassen van de regels, jijzelf steviger in je schoenen staat, waardoor je anders gaat kijken, waardoor je je bewust er van bent, dat je door de juiste stappen te zetten, je zelf ook meewerkt aan het juiste succes. En, dat als je de regels goed toepast, jijzelf de ander durft te dumpen, omdat hij zich niet hoffelijk, respectvol naar jou toe gedraagt.

Je hebt in feite het daten in eigen handen, waardoor je er volop van kunt genieten. Hoe zien die regels er op hoofdlijnen uit!

De regels geven op hoofdlijnen aan dat je het eerste half jaar, relaxed in datgene wat er is moet gaan staan. Niet je hart geven, wel observeren, luisteren, niet te veel delen en het initiatief af laten komen van de man. Dat is ouderwets zeg, ja, velen vinden dat nu en hebben nog niet hun prins op het witte paard gevonden. Ze willen zich direct vanaf het begin gedragen zoals ze zijn. Ga je gang, maar weet dat je hiermee de ander laat vertrekken. Hoe komt dit! Een man wil zijn potentiële partner nog steeds het hof maken, hier zal hij alles voor uit de kast willen halen. Laat je dit niet toe, dan zegt het brein van de man, deze willen we niet, ik krijg geen ruimte mijzelf aan haar te laten zien.

Veel vrouwen delen direct alles, het liefst bij de eerste date, de man denkt, hier kom ik niet tussen, deze hoef ik niet en haakt af. Vaak zonder er nog woorden aan vuil te maken. De vrouw die het zelf verkeerd heeft aangepakt, voelt zich aan alle kanten teleurgesteld, en ziet niet in, dat ze het gras voor zijn voeten heeft weggemaaid.

Een andere gouden regel is, zoek de eerste maanden zelf nooit contact, lijkt ook heel ouderwets, de reden hiervoor is dezelfde als hierboven. Het mannenbrein wil imponeren, laten zien dat die de beste voor jou is en is niet gediend van een vrouw die direct in de lead is. En het voordeel voor jou is, je ziet aan de hand van zijn acties of hij interesse heeft ja of nee.

Nog een mooie regel is, neem geen initiatief zoals je gewend bent bij je vriendinnen te doen. Laat dit over aan de man. Hoe leuk je hem ook vindt, hij moet jou ook leuk vinden en dat bereik je door hem over veel dingen in het begin in het ongewisse te laten. Zo word je voor hem mysterieus, zo voelt hij dat hij mag leiden, zo voelt hij, en zegt hij tegen zichzelf. Ze heeft een eigen leven, daar kan ik ook mijn eigen leven, als we samen zijn, bij voortzetten.

Zo maar een paar gouden regels die, als je ze toepast, je gaan helpen de partner van je dromen te gaan vinden. Wil je meer regels weten? Bel me, medium Clarisa,ik kan je alle regels die echt resultaat opleveren, vertellen.

Medium Clarisa
Top Paragnosten