Blog van Paragnost Es

Blog van Paragnost EsNa mijn laatste blog raakte ik geïnspireerd mede door de mooie reacties en de herkenbaarheid vermoed ik.
werken als medium/paragnost heeft zoveel voordelen, je mag dagelijks de mensen nieuws brengen waarmee zij verder kunnen.

Nieuws dat de een zal ervaren als fijn en de ander als pijnlijk. Wanneer we vertrouwen op het universum worden we altijd opgevangen 100%. dit is mijn overtuiging en tegelijkertijd ook ervaring. Gisteren ook zo’n mooi en krachtig verhaal gehoord en de durf, het lef en de achterliggende reden die mensen hebben om keuzes te maken vind ik zo ontzettend mooi. Gaat over een dame die ervoor heeft gekozen om zelfstandig een baby geboren vanuit inplanting op te laten groeien. Deze dame heeft eigenlijk overal heel veel controle over maar nu niet meer met een kleine onderweg. Het bewustzijn deze keuze te maken voor zichzelf en de kleine vergt zoveel moed. Dat ze me belde over zaken die haar onzeker maakte voor wanneer de kleine er is. Als je altijd controle hebt en zelfstandig bent en na het krijgen van een kleine controle moet loslaten is dit heel moeilijk. Wel kon ik haar geruststellen met de boodschap voor elk probleem is er een oplossing, en afhankelijk zijn in bepaalde situaties is menselijk. We zijn ook op aarde zo zie ik het om dienstbaar te zijn naar elkaar, de bakker bakt brood de slager verkoopt vlees en zo heeft iedereen zijn doel in het leven en hebben we elkaar nodig. Het meest inspiratievolle is dat mensen zich volledig bewustzijn van de keuzes en zij is een voorbeeld daarvan en voel me zo dankbaar en ook zo bijzonder deze ervaring zowel met haar en u te mogen delen, want hoe mooi is dit?

Als liefde van een ander niet aanwezig is maar zelfliefde wel, zijn we dan niet allemaal verplicht onszelf dit te gunnen? is er zoiets als toeval of valt ons iets toe?. In hoeverre zijn we zelf de createurs van onze wereld?. Bestaat er zoiets als fouten? als je mij vraagt liggen bepaalde dingen vast en bepaalde dingen bepaal je zelf. Iedereen is op aarde om zijn eigen lessen te leren, of je ze leert en hoelang dit duurt bepaal je zelf. Ik vertrouw erop dat mensen diep van binnen allemaal goed zijn, de omgeving speelt een rol tot op een bepaalde leeftijd en dan is het aan iedereen voor zichzelf hoe je dingen voor jezelf invult naar zowel jezelf als die ander.

Ik hoop dat mensen iets hebben gehad aan deze blog en dat ik nog veel inspiratie mag krijgen door te werken als paragnost, ongelofelijk dankbaar ben ik voor alle mensen die hun vertrouwen in mij vestigen en de diensten die ik mag verlenen in de hoop tot een betere wereld met heel veel liefde!

Vriendelijk einde,

Paragnost Es