Boxnummer 8, paragnost Bernadette

paragnost BernadetteBoxnummer 8, paragnost Bernadette. Ze is een zeer helder, intuïtief paragnost. Niet aangeleerd, geeft paragnost Bernadette aan, ze is er mee geboren. Daardoor al haar hele leven anders dan anderen, maar oh zo waardevol voor de spirituele hulplijn Top-Paragnosten.

Paragnost Bernadette helpt je graag bij tweelingzielen relaties, ze geeft ook healingen. Aangezien ze beschikt over aangeboren gaven, is zij in staat om jouw blokkades te zien en je inzichten mee te geven, deze op te heffen.

Blokkades moet je zien, als een rode draad in je leven, waar je telkens op vastloopt. Vaak zien we de rode draad niet zelf, we doen het telkens onbewust opnieuw. Paragnost Bernadette maakt dit voor jou zichtbaar.

Ze heeft veel in haar mars. Ze is kindermedium, spiritueel coach, dieren medium. Ze kan koffie dik lezen, de lenormandkaarten voor je leggen. Reiki toepassen. Een droomanalyse voor je doen en op afstand een healing geven.

Haar passie ligt bij het coachen van mens en dier, ook voor kinderen staat ze klaar. Ze werkt vanuit zuiverheid en puurheid, dat voel je tijdens haar spiritueel consulten op de website Top-Paragnosten. Daar vind je paragnost Bernadette.

Haar coachervaringen, waarmee ze zichzelf ook wel een troubleshooter noemt gebruikt ze om jou bij te staan bij al je vragen. Denk hierbij aan vragen op het relationele vlak, maar ook bij je angsten, persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling.

Ze doorziet heel snel waar de schoen wringt, fijn, dan duren de spirituele consulten ook niet ellenlang. Paragnost Bernadette komt dus snel bij de kern van wat er bij jou en in je leven speelt. Ze gaat dan kijken waardoor dit ontstaat.

Als je namelijk weet waardoor iets ontstaat, kun je voor jezelf heel goed zien, wat je eigen aandeel in het geheel is, maar ook om aan de slag te gaan met de noodzakelijke dingen te veranderen en aan te passen.

Want hoe je het wendt of keert, een medium of paragnost bellen, is 1. Dat er iets moet veranderen en gebeuren, is 2. Diegene die dat zal moeten gaan doen, is degene die belt. Sommige mensen vinden dat lastig om te horen.

Maar wij spiritueel hulpverleners zijn dan weliswaar Top-Paragnosten, die een heleboel in hun mars hebben. Maar kunnen jouw situatie, waardoor je geblokkeerd bent en voelt, niet oplossen. We kunnen wel oplossingen aandragen.

Bernadette helpt je graag je leven succesvol te maken. Uit haar reviews komt naar voren, dat haar bellers haar spirituele gaven, haar inzichten en handvatten, zeer waarderen. Wat is Bernadette een mooi mens, zoals ze je leen spiegelt, is net alsof je naar je eigen film zit te kijken.

Ze vertelt dingen over jezelf, die ze niet kan weten, ze bied je lekker duidelijke handvatten waarmee je echt aan de slag wilt gaan. Ze is een echte aanrader.

Ze is een aanwinst op de spirituele hulplijn Top-Paragnosten!