Christel, medium en relatiecoach

Christel, medium en relatiecoachChristel, medium en relatiecoach. Waar vroeger op spirituele hulplijnen vooral waarzeggers en kaartleggers de dienst uitmaakten. Is dat inmiddels allang achterhaald. Ze zijn er nog, wat ze zijn goud waard, kaartleggers en waarzeggers, maar tegenwoordig vind je op spirituele hulplijnen, als Top-Paragnosten ook coaches, counselors en therapeuten, healers.

Een van deze coaches is Christel, een medium en tevens relatiecoach. Te vinden onder boxnummer 34, op de top spirituele website Top-Paragnosten. Ze draait op deze website al wat jaartjes mee en als ze online is, praktisch altijd in gesprek.

Niet zo gek, ze heeft je veel te geven, te brengen en cliënten weten dat inmiddels. Naast medium en relatiecoach, is Christel heldervoelend en helderziend. Al deze wijsheid heeft ze voor jou in petto om samen met jou te kijken naar vragen op gebied van liefde & relaties.

Vaak worstelen we met blokkades, opgelopen in onze jongste jeugd. We weten dit vaak zelf niet, maar medium Christel ziet ze wel en maakt ze tijdens een spiritueel belconsult voor jou zichtbaar. Je zult, na deze ontdekking ineens jezelf in een heel ander daglicht zien.

Je begrijpt ineens veel beter waarom dezelfde problematiek zich in je leven, op gebied van relaties, zich blijven herhalen en herhalen. Het is ineens zichtbaar voor je en dat op zich geeft al rust. Medium Christel begeleid je graag op je pad om al je blokkades door te spitten, los te kunnen laten.

Waardoor jij vanuit zelfvertrouwen en zelfbewustheid met iedereen een relatie zou aankunnen. Dat is de kracht van medium Christel. Dat zie je ook aan haar foto, die kracht die ze uitstraalt, die wil jij ook!

Wat heeft ze van jou nodig voor een topconsult? Je naam en het liefst een foto. Welnu, die foto kun je gratis, voorafgaand aan een consult met haar, alvast aan haar opsturen. Zij kan dan razendsnel jouw energie oppakken en invoelen.

En jou aangeven wat er speelt. Welke vraag je ook stelt op gebied van liefde & relaties, medium Christel kan hem voor jou beantwoorden. Zit je ergens mee, stroomt liefde niet in je leven. Loop je telkens tegen hetzelfde aan?

Dan is een consult met medium Christel van top-paragnosten goud waard. Ze krijgt de boodschappen door van haar gidsen en engelen. En indien jij dat wens kan ze ook een kaartlegging voor je doen.

Ze legt de tarot kaarten en de orakel kaarten. Daarbij kan ze ook nog gebruik maken van de pendel. Een zeer veelzijdig medium dus. Bereid je goed voor op een gesprek met haar. Medium, relatiecoach Christel is snel met haar antwoorden.

In de reviews onder haar profiel, lees je terug wat cliënten van haar consulten vinden. Je komt zo snel tot de kern, je stelt me binnen een paar minuten gerust. Je weet zoveel, je bent zo snel in alles op te pikken.

Je consulten zijn zeer waardevol en je rustige stem helpen je echt om vertrouwen in jezelf weer terug te krijgen. Je bent een aanwinst op deze spirituele hulplijn medium Christel. Je geeft een ieder een dusdanig veilig gevoel, dat je je vrij voelt, alles met je te delen.