Cleopatra, helderziend en heldervoelend kaartlegster

CleopatraCleopatra, helderziend en heldervoelend kaartlegster. Je vindt Cleopatra onder boxnummer 26 op de website Top-Paragnosten. Ondanks dat haar eigen introductie kort is, heeft zij inmiddels bewezen dat ze op gebied van het spirituele veel kennis van zaken heeft.

Je komt ook niet zomaar als spiritueel consulent op de website van Top-Paragnosten te staan. Voorafgaand aan je eventuele plaatsing, ga je door screenings en als daaruit blijkt dat je wel degelijk spirituele en paranormale gaven bezit, kun je een plek krijgen op deze website.

Cleopatra is helderziend en heldervoelend en tevens kaartlegster. Ze staat voor je klaar om jou verder te helpen op je levenspad. Om die reden welkom met de meest uiteenlopende vragen, die met jouw levenspad te maken hebben.

Denk hierbij aan relaties, werk, vriendschappen, financiën, verhuizing, en hoe je je eigen toekomst vorm kunt geven. Cleopatra ondersteunt je hierbij en kan aan de hand van de kaartleggingen heel goed zien hoe je er voor staat.

Maar ook waar het naartoe gaat. Uiteraard vraagt dat ook iets van ieder mens zelf. Alleen luisteren naar wat er voor je klaarligt en dan gaan wachten of hopen. Dan weet je van te voren, dat wat je zo vurig op je wensenlijstje hebt staan, er niet zal komen.

Dan kun je teleurgesteld zijn in het spiritueel consult, maar vraag je dan af. Is deze teleurstelling op zijn plaats? Ik heb er tenslotte zelfs niets voor gedaan. We merken dit als medium en paragnost van Top-paragnosten vaker.

De inzichten die we meegeven, zijn er niet voor niets. Die zijn vaak nog belangrijker dan een voorspelling. Als je niet aan de slag gaat met de inzichten, of er niet voor openstaat, grote kans dat je bedrogen uit gaat komen.

Een spiritueel consulent als Cleopatra kan heel veel voor je betekenen, overigens alle mediums en paragnosten van Top-Paragnosten. Echter degene die er zo wie zo 100% in moet geloven, is de beller.

En die zit vaak in de angst. Wat zend je uit als je in de angst zit? Geef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Wat we vragen, krijgen we. Zo zie je dat als je iets wenst, heb er geloof in, vertrouwen in, dat zal Cleopatra je ook meegeven.

Wat Cleopatra ook voor je kan doen, is je vragen pendelen. Zorg er van te voren voor, dat je over pendelvragen goed nadenkt. Een pendel kan tenslotte allen met ja of nee een antwoord geven. Of er komt geen antwoord. Dat kan ook.

De passie van haar is helpen. Je zult dus tijdens een consult op alle mogelijke manieren hulp aangeboden krijgen, om jouw levenspad weer op de rit te krijgen. Dat is de kracht van kaartlegster Cleopatra.

Ze spreekt ook diverse talen, Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento. Schroom niet haar te bellen, ze geeft gouden adviezen, na een consult voel jij je een stuk beter en opgelucht en geloof je weer in je eigen toekomst.

Datgene wat ze voorspelt, komt uit. Lezen we bij haar reviews!