Daniel, helderziend, voelend en wetend medium

danielDaniel, helderziend, voelend en wetend medium. Hij is te vinden, medium Daniel op de spirituele site Top-Paragnosten onder boxnummer 15. Hij heeft veel in zijn mars. Laten we eens kijken wat hij tijdens een spiritueel consult allemaal voor jou kan betekenen.

Hij is een helderziend, heldervoelend en helderwetend medium. Legt contact met gids & aartsengelen. Is gespecialiseerd in (tweeling) zielrelaties en legt als je dat wilt voor jou de orakel kaarten.

Medium Daniel op Top-Paragnosten is ook een spiritueel coach. Met welke vragen kun je bij hem terecht? Met al je vragen over tweelingzielen uiteraard. Maar ook met vragen over liefde, geliefden, relaties. Relatieproblemen.

Vastlopen met jezelf, daar zet hij naast zijn spirituele gaven, zijn coaching bij in op spiritueel gebied. Hij is ook een life coach, waardoor hij voor jou een intuïtief gesprekspartner kan zijn. Dan maakt hij gebruik van zijn coachings-kwaliteiten.

Maar ook van zijn intuïtie maakt hij tijdens een consult gebruik van. Daarmee kan hij heel goed invoelen wat er bij jou speelt. Daarbij wordt hij ondersteunt door zijn gids, die hem antwoorden doorgeeft. Of door de aartsengelen, waarmee hij in gesprek zal treden.

Wat zijn aartsengelen? Het zijn geschapen wezens. Ze hebben dus echt bestaan. De bekendste zijn, Michaël, Rafaël. Uriël en Gabriël. Medium Daniel kan met ze in gesprek gaan. Hij dient dan als een doorgeefluik.

Een aartsengel zijn naam eindigt altijd met de letters ‘El’, als een verwijzing naar het Goddelijke. Ze worden niet vereerd of aanbeden, dat kan en mag alleen naar het Goddelijke gebeuren. Daniel maakt voor jou verbinding met ze.

Ook kan hij verbinding maken met zijn gids. Dat is een ziel die niet op het aardse meer is. Dat kan een dierbare zijn, maar ook een wildvreemd iemand. Medium Daniel maakt er contact mee en geeft de antwoorden aan jou door.

Je kunt bij hem terecht met vragen over jezelf, dat je vastzit, waar je naartoe gaat, hoe je loskomt van blokkades. Maar ook vragen over relaties, narcisme, je werk, je toekomst, zijn allemaal welkom.

Hij kan invoelen voor jou hoe personen jou zien, naar je toestaan. Hij kan je helpen je eigen balans terug te vinden. Weer in eigen kracht te komen te staan. Want weet je, eigenlijk is er, als je een spiritueel consult wilt.

Maar één vraag belangrijk. Heb ik mijn eigen innerlijke kracht ingeleverd? Oftewel, heb ik de liefde voor mijzelf al wel voldoende te pakken. Want als je die te pakken hebt, zorg je goed voor je ziel. Laat je je hart geen pijn doen en ga je al fluitend door het leven.

Alle andere vragen die je dan nog zou willen stellen, daarvan zie je dan zelf ook in. Die zijn niet meer van enig relevant belang. Ik heb mijn zelfliefde en daarmee kan ik de hele wereld aan.

De reviews van medium Daniel op Top-Paragnosten zijn lovend. Enthousiast zijn zijn bellers over hem. Ze vinden hem een absolute topper en heeft het bij het juiste eind.