Intuïtief kaartlegster Debie

medium debieIntuïtief kaartlegster Debie. Ze is te vinden, intuïtief kaartlegster Debie op de top spirituele site Top-Paragnosten. Ze is tevens een heldervoelend en helderwetend kaartlegster. Ze heeft dus diverse gaven waarmee ze de kaarten voor je schudt en uitlegt en daarna kan lezen.

Je vindt kaartlegster Debie onder boxnummer 47. Ze legt zowel de Tarot kaarten uit, als de Lenormand kaarten en ze geeft aan om nog meer soorten kaarten voor jou uit te kunnen leggen. Ze geeft aan dat ze to the point is.

Haar uitleg is helder en duidelijk, waarmee jij veel kunt en ze kijkt tevens ook voor je een stukje in de toekomst. Aan de hand van de kaarten weet zij wat er voor je klaarligt op jouw levenspad. Niemand kan daar omheen.

We kunnen alleen nooit van te voren weten wanneer het komt, dat betekent dat tijdsaanduidingen nooit worden doorgegeven door het universum. Soms kan een kaartlegster het uit de kaarten halen aan de hand van hoe de kaarten zijn geschud.

Je kunt aan Debie vragen stellen over je verleden, ook het heden en je toekomst. Denk daarbij aan vragen over je relatie, partner, liefde, je werk, financiën, wonen en huisdieren. Heb je een droom die je zelf moeilijk kunt duiden.

Ook voor dromenuitleg kun je bij intuïtief kaartlegster Debie terecht. Daarnaast kan zij, als jouw dierbare overledenen er voor openstaan, contact met ze leggen. En aan jou hun boodschappen die ze je willen meegeven, vertellen.

Een zeer veelzijdig kaartlegster Debie, en van vele markten thuis. Een fijn consult met een geduldige lieve vrouw, die heel goed begrijpt waarom jij belt. Dat doe je niet zomaar, je bent ten einde raad en vastgelopen.

Ze geeft aan dat ze klaarzit, als ze online is en dat is ze bijna alle avonden en in het weekend ook overdag, om al jouw levensvragen voor je te beantwoorden. De gidsen waarmee ze communiceert, helpen jou via haar gaven, graag een handje op weg.

Weet, geeft kaartlegster Debie van Top-Paragnosten aan, alles wat je meemaakt in het leven, is een reflectie van jezelf. En de keuzes die jij maakt. Ook als je geen keuzes maakt, of de raad van iemand anders opvolgt.

Als je niet blij en gelukkig bent met hoe je leven gaat, neem dan je leven eens objectief onder de loep. Waar loop je op vast, zijn dat externe factoren of interne? Vaak denken we dat het door iets van buitenaf komt. Maar in de meeste gevallen zijn we het zelf die ons heel erg druk kunnen maken en dan volledig gestrest worden.

Waardoor we anderen daarmee juist weer wegjagen. Alles is balans geeft Debie aan. Diegene die de balans dient te bewaken, is ieder mens voor zich. Is ook een vorm van een keuze maken. Jezelf niet gek maken.

Loop je vast, laat dan alles los en observeer. Voel en filosofeer met jezelf. Niet vanuit angst emotie, vanuit je eigen innerlijke kracht. Daar kun je het beste met jezelf mee in gesprek gaan. Dan komen antwoorden die je zoekt, om alles weer te laten stromen op een gegeven moment bij je binnen druppelen.

Haar reviews zijn lovend. Ze is een topper, blijft bij haar woorden. Geeft je voorspellingen door die uitkomen, een kaartlegster waar je U tegen zegt.