Jo An, paragnost en lifeChange Coach

medium jo-anJo An, paragnost en lifeChange Coach. Wederom stellen we een kanjer van een paragnost aan je voor, die je kunt vinden op de spirituele lijn Top-Paragnosten. Dat ze dat is een top paragnost, kunnen we met zekerheid zeggen. Jo An, te vinden onder boxnummer 30.

Ze is een paragnost maar ook een LifeChange Coach, gespecialiseerd in liefdesvraagstukken en relaties. Stel haar gerust al je vragen er over, ze zal duidelijk zijn in haar antwoorden en puur en eerlijk.

Ze maakt gebruik van haar gaven, intuïtief, helderhorend, heldervoelend en helderwetendheid. Hiermee gaat ze aan de slag als je haar consulteert op Top-Paragnosten. Ze ziet zichzelf als een vraaghulp bij vraagstukken als het om liefde gaat, relaties. Dit zijn namelijk veranderprocessen in een mens zijn leven.

Met behulp van haar intuïtief vermogen voelt ze in op jouw liefdesvragen. Waarbij ze gebruik maakt van de hierboven genoemde gaven. Geen vraag is Jo An te gek, ze weet zelf maar al te goed hoe liefde een mens kan tarten.

Wat overigens helemaal niet nodig is, maar dat vertelt ze je allemaal als je haar consulteert. Chat je liever met haar, ook dat kan. Ze is te bereiken op Paragnostenchat. Een van de beste chat spirituele hulplijnen die er is.

Als een van de eerste chatwebsites op spiritueel gebied heeft Paragnostenchat zich inmiddels onderscheiden van de rest. Zeker een keer een bezoek waard. En heel makkelijk. Je koopt credits en start het chatconsult, waar je je ook ter wereld bevindt.

Dat kan overigens tegenwoordig ook met het bellen naar een spiritueel consulent op Top-Paragnosten. Jo An staat voor je klaar om jou te begeleiden op je eigen pad. Haar antwoorden zijn eerlijk en zuiver.

Ook voor een luisterend oor kun je bij haar terecht. Soms wil je met iemand een gesprek voeren, zonder oordeel of veroordeel. Je wilt iets kunnen delen, wat je niet met iemand anders kan. Ook dat is de kracht van een spirituele hulplijn.

Op afstand kan Jo An je ook healen. Ze heeft inmiddels diverse mensen geholpen hun dagelijkse pijn te verminderen. Mocht jij rondlopen met pijn en je zou eer wel eens verlost van willen raken? Consulteer Jo An dan eens.

Paragnost Jo An geeft aan dat algemene spiritueel consulten, oftewel algemene vragen, niet in behandeling neemt. Ze werkt met gerichte vragen. Bereid je dus goed voor voordat je haar belt. Zodat je beslagen ten ijs komt.

Jo An is een steun en toeverlaat lezen we in haar reviews. Ze heeft het altijd bij het rechte eind. Ze maakt een fantastische schets van waar je staat. Ze kan de situatie heel goed aanvoelen. Maar nog belangrijker, ze geeft je zo onwijs veel tips mee.

En inzichten, krijg je ook van paragnost Jo An en die zijn goud waard. Ze heeft een hele fijne energie en als je haar raad en advies opvolgt, komen haar voorspellingen gewoon uit. Ze laat je zien wat je het beste kunt doen in een bepaalde situatie.

Niet bij de pakker neer gaan zitten zegt Jo An, neem de leiding!