Kaartlegster Amber, bezit bijzondere gaven

medium amberKaartlegster Amber, bezit bijzondere gaven. Een inmiddels bekend gezicht op de spirituele hulplijn Top-Paragnosten. Kaartlegster Amber. Ze draait alweer een aantal jaren mee. En haar cliënten zijn blij met haar. Amber is gespecialiseerd in het leggen van twee type kaarten. De Lenormand en de Tarot.

Je vindt kaartlegster Amber onder boxnummer 20 op de website Top-Paragnosten. Ze staat bekend om haar zuivere kaartleggingen. De Lenormand kaarten is een kaarten deck dat al eeuwenlang gebruikt wordt.

Het deck bestaat uit 36 kaarten, en is ontwikkeld al eeuwen geleden, door Marie Anne Lenormand. Ze is een Française die op haar 21ste richting Parijs trekt en daar in contact komt met een bekende Franse kaartlegster. Dit alles speelt zich af tussen 1772 en 1800. De kaarten zijn dus al heel oud en nog steeds wereldwijd een succes.

De kaarten geven een hele goede interpretatie van het verleden, het heden en de toekomst. Met de 36 kaarten zijn diverse leggingen mogelijk. Kaartlegster Amber, te vinden op de spirituele website Top-Paragnosten, is volledig thuis in dit kaartendeck en legt ze graag voor je uit.

Ook is kaartlegster Amber thuis in Tarot, ook daar kan zij voor jou een kaartlegging voor doen. Waar tarotkaarten soms nog wel eens een interpretatie openlaten, zijn de Lenormand kaarten juist heel duidelijk in de antwoorden.

Amber bezit ook hele mooie gaven. Ze is helderziend, helderwetend en heldervoelend. Samen met deze gaven en een kaartlegging, krijg jij antwoorden op al je vragen waar je mee zit. Want schrijft Amber, geen vraag is te gek, schroom niet, stel ze aan mij.

Dat er soms vragen worden gesteld aan mediums en paragnosten, die buiten het “gewone” vallen, ja, dat komt voor. Waarom stellen we die aan mediums en paragnosten? Het is anoniem, ze kunnen als en blok op je maag liggen en door er iets over te vragen, of al over te kunnen praten, met een anoniem persoon, geeft dat al vaak veel verlichting.

Kaartlegster Amber is ook thuis in het coachingsvak, ze is dus spiritueel onderlegd en kan je ook antwoorden en inzichten als coach meegeven. Wel zo fijn. Want alleen antwoorden, heb je vaak nog niet zoveel aan.

Waar je wel iets aan hebt, is hoe kun je de situatie waarin je beland het beste tegemoet treden. Of weer vlot trekken. Kaartlegster Amber helpt jou daar graag bij. Je kunt zeggen, dat ze een levenscoach is, want op alle vlakken op gebied in het leven waar jij iets over wilt weten, is Amber in thuis.

Haar reviews bekijkend, zien we dat haar bellers mooie woorden over haar schrijven. Overigens, alle reviews op de website van Top-Paragnosten zijn echt door cliënten, die een spiritueel consulent hebben geconsulteerd geschreven.

Je voelt dat je met jou, Amber, alles kunt bespreken. Dat geeft een fijn en veilig gevoel. Wat je vertelt aan de hand van je kaartleggingen, komt uit. Ze is zo zuiver in haar voorspellingen en kan de zaken zo goed benoemen en onder woorden brengen.

Al met al heeft de spirituele website Top-Paragnosten er een kanjer bij, met kaartlegster Amber, die alweer een paar jaartjes aanwezig is op deze spirituele hulplijn.