Katja Charlotte, medium helderziend en coach

Katja CharlotteKatja Charlotte, medium helderziend en coach. Graag helpt medium Katja Charlotte jou helderheid te scheppen via haar gidsen en levenservaring. Je vindt haar onder boxnummer 31 op de spirituele pagina Top-Paragnosten. Daar kun je haar bellen voor een spiritueel consult.

Volg je hart geeft Katja Charlotte aan, gespecialiseerd in spirituele astrologie, totemdier en de wet van de aantrekking. Ze kan ook voor jou de kaarten uitleggen en lezen. Contact maken met overledenen.

Ze is een helderziend, helderhorend en helderwetend medium, en ze kan ook voor jou een horoscoop maken, je inzichten geven in zielliefde. Ze is ook bezig met het schrijven van songteksten, zingen, gedichten maken.

Van kinds af aan, geeft Katja Charlotte aan al wetende dat ze ene medium is. Van overledenen krijgt ze vaak boodschappen door, om door te geven aan hun dierbaren. Medium Katja Charlotte geeft aan dat ze deze gaven heeft meegekregen.

Ze heeft dit meegekregen om klaar te staan en als steun en toeverlaat te dienen voor mens en dier. Dat doet ze via haar gaven en door in contact te staan met haat gidsen. Blijf nooit met een vraag rondlopen.

Ik, Katja Charlotte kan jouw vragen beantwoorden. Of het nu over je relatie gaat, de liefde voor jezelf, familie, een maatje, zielliefde, je werk,. Geldzorgen of vriendschappen. Ik help jou helderheid te scheppen in je situatie.

Waar ze je ook bij kan helpen, zijn vragen over de tijd waarin we nu leven. De tijd van de Waterman. Je kan je er zorgen over maken, waar gaat het naartoe. Katja Charlotte geeft je de antwoorden.

Wil je door haar je spirituele horoscoop laten trekken en lezen, kan dat ook. Daarvoor heeft ze wel wat gegevens van je nodig. Je naam, je geboorteplaats en je geboortetijd. Weet je de tijd niet, wanneer je geboren bent. Geen probleem, dan haalt ze dat zelf uit de getrokken horoscoop.

Ook voor het trekken van een kaart of een kaartlegging staat ze voor je klaar op de spirituele website Top-Paragnosten. Wie weet wil je je verhaal kwijt en heb je niemand om tegen aan te praten.

Ook dan ben je van harte welkom en bied ze je een luisterend oor. Ook kan ze voor jou je vragen pendelen, of een foto reading doen. Je ziet, Katja Charlotte van Top-Paragnosten in van heel veel markten thuis.

Dat ze een kei is in haar vaak blijkt uit de mooie reviews die we terugvinden bij haar boxnummer 31. Een helder consult met zoveel warmte wijsheid en liefde. Dat je tijdens het gesprek al helemaal tot rust komt.

Je hele waardevolle adviezen en maakt de dingen niet mooier dan ze zijn. Je hebt dus echt iets aan het gesprek en je kunt verder met een gerust hart. Ze voelt de energie en de personen heel goed aan. Ze zit er spon on op.

Een heel fijn medium die je niet met iets het bos instuurt. Je hebt echt iets aan een gesprek met Katja Charlotte van Top-Paragnosten.