Kun je mij vertellen of ik mijn vriend kan vertrouwen

Kun je mij vertellen of ik mijn vriend kan vertrouwenEen vraag die regelmatig wordt gesteld door de bellers van www.top-paragnosten.nl. Als medium kan ik deze vraag aan de ene kant heel goed begrijpen. Aan de andere kant ook weer niet. Ik, medium Clarisa, zal het jullie uitleggen.

Dat ik het heel goed kan begrijpen, heeft te maken met het feit dat liefde heel onzeker is. Wat is er nu zichtbaar aan, aan liefde? Kun je het vastleggen? Ja, een handtekening in een trouwboekje, maar dan. Hoeveel zekerheid geeft deze handtekening tegenwoordig nog?

Je zult toch zelf ook een gevoel van zekerheid nodig hebben, want alleen afgaan op die handtekening, voor het leven gebakken zitten, is er tegenwoordig niet meer bij. Dat die handtekening niet meer zoveel betekenis meer heeft, zorgt voor onzekerheid en dat snap ik heel goed. Dan zoek je daar een weg in.

De weg die je zoekt, is eigenlijk heel simpel. Zelfvertrouwen. Maar als dat ontbreekt, om wat voor reden dan ook, is het ongelooflijk moeilijk om te weten of je een ander, in dit geval je vriend, kunt vertrouwen.

Om te weten of je iemand kunt vertrouwen, heb je dus zelfvertrouwen nodig. Zelfvertrouwen bouw je op in je jeugd. Althans, is de bedoeling. Maar helaas blijkt dat velen dit niet meekrijgen. Waardoor ze later aan alles twijfelen. Geen keuzes kunnen maken en dus ook niet weten of ze hun vriend kunnen vertrouwen.

Dat je dan een medium belt, is eigenlijk heel logisch. Je zoekt dan een helpende hand, net zoals je die als kind had, die jou de bevestiging geeft. Maar helaas werkt dat op volwassen leeftijd niet meer.

Als kind geloofd je heilig in je ouders. Nu zul je dus heilig in jezelf moeten gaan geloven, om te weten wat zeker is, of wat niet.

Ik kan als medium van Top-Paragnosten heel veel voor je betekenen. Ik kan aangeven of je je vriend kan vertrouwen of niet. Maar dan ben je er nog niet. Ik kan ook op een andere vlak heel veel als medium voor je betekenen.

Jou inzichten meegeven hoe je leert op jezelf te vertrouwen. Want pas dan ben je in staat je eigen leven op te bouwen. En velen die mij bellen, staan open voor deze inzichten. Dat is zo ongelooflijk fijn. Want zo weet je dat steeds meer mensen in hun eigen kracht komen te staan. Waardoor ook voor hun het leven aangenaam wordt.

De bouwsteen waarop ieder mens zijn leven bouwt, is zelfvertrouwen. Heb je dat, dan voel je namelijk of een ander eerlijk en oprecht is. Wat het je ook meegeeft is, dat je eigen keuzes durft te maken. Je gaat niet eerst bij iedereen te rade. Het voordeel hiervan is, dat je echt je eigen levenspad bewandelt.

De voordelen daarvan zijn enorm. En die vertel ik je graag als je mij belt op Top-Paragnosten. Je kunt mij vinden bij box 53.

Liefdevolle groet,

Clarisa