Lies, heldervoelend en helderwetend

Lies, heldervoelend en helderwetendLies, heldervoelend en helderwetend. We stellen je graag voor aan Lies, te vinden onder boxnummer 39 bij de top spirituele website Top-Paragnosten. Lies is gespecialiseerd in transformatieprocessen en in bron herinneringen. Een transformatie maken we door, vaak na een traumatische ervaring.

We worden letterlijk tot stilstand gezet, mondjesmaat komt ons voelen weer terug en we hebben dan vaak een totaal andere blik op het leven en onszelf gekregen. Lies kan je hierbij uitstekend ondersteunen.

Ze maakt hierbij gebruik van haar spirituele gaven, heldervoelendheid en helderwetendheid. Als jij met Lies op Top-Paragnosten contact opneemt, voelt Lies je energie aan. Zij kan jou terug brengen naar je eigen bron en dat doe je door bewustwording en dat is transformeren.

Bewust worden, dat wat je aan kennis hebt, nog geen wijsheid is, als het op jezelf aankomt en de weg naar je bron. We leren heel veel in onze jonge jaren. Maar we leren ook heel veel af. We raken door alles zoals we het moeten gaan doen in het leven, eigenlijk onze verbinding met onze unieke bron loslaten.

Dat is een groot innerlijk conflict, waarmee praktisch ieder mens te maken krijgt. Je gaat aan de slag met datgene wat je weet. En dat is als het over het spirituele gaat, over je ziel, je eigen bron en de liefde voor jezelf, niets nada.

Lies brengt je terug naar een diepere bewustzijnslaag, zodat je terecht kunt komen bij jouw eigen unieke bronenergie. In de kern weten en kennen we de bron, kennen we de energie die er bij hoort. Het is een kwestie van het je te herinneren.

Je bron is nooit weg geweest, hij heeft zich alleen niet mogen openen. Lies laat je de diepte ingaan, om weer thuis bij jezelf te komen. Te herinneren wie je werkelijk en echt bent. Hierdoor kom je op een gegeven moment volledig aanwezig in het Nu.

We leren gedrag aan, en dat blijven we herhalen en herhalen. Schijnbaar heeft het een functie geeft Lies aan, anders bleef je het niet herhalen. Hoe komt dat? Welnu, geeft Lies op Top-Paragnosten aan. Het is niet jij die dit doet, het gedrag wat je aan jezelf laat zien, maakt je niet gelukkig.

Wie doet het dan wel, als we het zelf niet doen? Ons ego, die blijft het liefst zo doorgaan, lekker als bij het oude. Maar het is de bedoeling dat het ego “sterft”. In die zin, dat je het gaat gebruiken waarvoor het nodig is.

Dat er balans komt in jezelf. Dat je eigen innerlijke kracht door jou wordt gezien. Je zelfliefde en daarvoor zal je eerst moeten “sterven”, om dat te kunnen gaan zien. Dit is transformeren en bewustwording.

De bevrijding uit de “gevangenis” waar je in terecht bent gekomen. Op weg naar jezelf waarbij de liefde voor jezelf het ego overstemt. Dan kom je uit bij je eigen bron. Dan volgt een zeker weten gevoel, dat je altijd al hebt geweten wie je was.

Maar overstemt werd, zoals je doen moest en niet was. Lies haar consulten zijn puur en oprecht. Komen voor 100% uit haar hart. Ze raakt je diep en dat is precies waar lies voor staat. Met haar warmte in zich, vinden haar bellers haar begeleiding naar hun eigen bron, een weldaad voor de ziel.