Life coach Gladys, medium en spiritueel coach

medium gladysLife coach Gladys, medium en spiritueel coach. Onder boxnummer 63 op de spirituele website Top-Paragnosten vinden we Life coach, tevens medium en spiritueel coach Gladys. Ze is al even een tijdje te vinden op deze spirituele pagina. Niet gek, ze heeft een hoop te bieden.

Als life coach kun je een beller snel inzichten meegeven over hun leven, de situaties die er spelen. Mensen bellen tenslotte niet voor niets naar een spirituele hulplijn. Dan is er echt al wel het een en ander aan vooraf gegaan.

Vaak zijn de bellers van Top_paragnosten ten einde raad als ze de telefoon pakken om een spiritueel hulpverlener te raadplegen. Life coach Galdys is dan bij uitstek de aangewezen persoon om jou weer snel op weg te helpen.

Ze heeft spirituele gaven ook. Ze is medium, spiritueel coach, Reiki Master, Tarotist, ze legt voor jou de Tarotkaarten uit. En tezamen met al haar expertise en ervaring als coach, kan ze jou bijstaan om al je vraagstukken, die in je leven spelen, voor je onder de loep te nemen. Je handvatten mee te geven, naar een beter en vooral geestelijk gezond leven.

Medium Gladys begeleidt je graag bij diverse belangrijke hoofdstukken in een mens zijn leven. Bij rouwverwerking kan ze je bijstaan. Maar ook bij spirituele groei, het helen van je energie. Vragen met betrekking tot je relatie.

Inzichten meegeven hoe je dingen anders of beter kunt doen. Hoe je samen kunt werken om de relatie te verdiepen. Elkaar echt leren kennen, zodat je de relatie naar een hoger plan kunt brengen. Gladys staat voor je klaar.

Waar Life coach Gladys je ook bij kan helpen is bij karma coaching. Wat is dat voor coaching? Iedereen kent het woord karma wel. Dat is wat je krijgt als je zaken niet goed hebt aangepakt. Dan krijg je daar de lessen voor op je pad.

We wensen soms iemand ook zijn karma. Daar mee oppassen, want het voor een ander wensen, kan zomaar betekenen, dat je dan ook te maken krijgt met karma op je eigen pad. Dit alles heeft te maken, dat de mens nog in de kinderschoenen staat, als het om liefde gaat.

We zijn er zo ver vanaf geraakt, waarbij de vraag is, of we het ooit, zolang als de mens op de aarde rondloopt, het al wel hebben geweten. Spirituele hulplijnen als Top_paragnosten zijn er niet voor niets.

Die planten de hele dag door bij al hun bellers zaadjes. Om bewustwording te krijgen in wat liefde is. Want zodra je dat weet, dan omarm je jezelf, koester je je ziel. Loop je nergens meer voor weg. Dan weet je wat liefde is.

Zal karma niet meer aan je verschijnen en medium Gladys kan je hier veel meer over vertellen. Dat ze geliefd is bij haar bellers, lezen we op haar profiel. Ze is heel fijn om mee te praten, ze heeft direct door waar je het over hebt.

Ze schudt je wakker, ze is top. Haar inzichten kun je direct mee aan de slag. Ze geeft je energie, stelt je gerust. Maakt zichtbaar wat er speelt. En haar inzichten die ze je geeft zijn goud waard. Ze is een echte aanwinst op de spirituele website van Top-Paragnosten.