Martina, engelenmedium, paragnost en lichtgever

marinaMartina, engelenmedium, paragnost en lichtgever. Een bekend gezicht op Top-Paragnosten, medium en paragnost Martina, te vinden onder boxnummer 40. Ze is een helderwetend en heldervoelend coach en uiteraard ook een medium, als ook een paragnost.

Ze staat voor je klaar over vragen die je hebt, over zielrelaties, het geven van inzicht in jouw levensvraagstukken. Het begeleiden bij je persoonlijke groei en ze zet je graag in je eigen kracht. Dit alles doet ze vanuit een puur hart werkend.

Ze kan ook voor jou diverse kaartleggingen doen. Pendelvragen beantwoorden en als je graag contact wilt met een dierbare overledene, dient medium, paragnost Martina voor jou als een doorgeefluik.

Als kind was ze zich al bewust van haar gaven, die dan ook aangeboren zijn. Met deze talenten helpt ze jou graag verder je eigen levenspad zo mooi als kan te bewandelen. Want dat we het leven fijn en gelukkig vol met dankbaarheid kunnen bewandelen, is een feit.

Alleen de meeste mensen weten dit niet en zoeken zich eerst rot buiten zichzelf om, naar datgene wat ze graag willen voelen. Maar medium Martina zal je vertellen dat niets jou gelukkig kan maken, dan jijzelf.

Vaak ontstaan de problemen op ons pad, omdat we ons als kind niet veilig en geliefd hebben gevoeld. Om die reden is het belangrijk om altijd tijdens een spiritueel consult een kijkje in het verleden te nemen.

Daar ligt vaak de voedingsbodem waarom jij bent vastgelopen. We weten dit eigenlijk zelf niet. Het zit in ons onderbewuste verankerd. Daar kan een medium wel naar kijken en jou de inzichten meegeven, wat er in je verleden is gebeurt.

Dit hoeft niet iets traumatisch te zijn geweest, of dramatisch. Jij hebt iets opgeslagen, wat je voor de voeten loopt in het heden. En als je het niet aanpakt, zal het ook je toekomst beïnvloeden. Daarom is een gesprek met een medium of paragnost zo ongelooflijk belangrijk, om eens in de zoveel tijd te hebben.

Zie het als een cadeautje voor jezelf. Waarbij je hoort, wat jou dwars zit uit het verleden. Waarom je daardoor zo in een emotie kan schieten. Van boosheid, van verdriet, van teleurstelling. Dit alles komt aan het licht als jij engelenmedium Martina consulteert op Top-Paragnosten.

Dan ineens ga jij ook het licht zien. Er gaat als het ware een lamp schijnen die alles voor jou verduidelijkt. Waarom je tot op heden het pad wat je bewandelt, als heel zwaar hebt ervaren. Waarom je zoveel moeite hebt relaties op een fijne en juist manier in te vullen.

Medium Martina is verbonden met de engelen en vangt voor jou de boodschappen op, die ze jou vertelt, tijdens het spiritueel consult. Ze coacht je op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Ze staat je bij bij je groei.

Vanuit een hogere lichtfrequentie kan ze jou omhoog liften, zodat je de power within gaat voelen en gaat gebruiken. Juist gaat toepassen. Ze krijgt ook lovende reviews. Dank je wel, was te bang om vragen te stellen, maar je wist precies waar ik mee zat.

Ze is een verademing om mee te praten, medium, paragnost Martina van Top-Paragnosten!