Medium Aïsha, intuïtief kaartlegster

AïshaMedium Aïsha, intuïtief kaartlegster. We stellen je graag aan haar voor, medium Aïsha. Ze is een ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde werk en familiaire problemen.

Wat betekent het als je een intuïtief kaartlegster bent? Medium Aïsha legt overigen de tarotkaarten. Het betekent dat je tijdens het kaartleggen, ook je intuïtie erbij gebruikt, om de kaarten te duiden. Elke kaartlegging heeft zijn eigen manier van leggen.

Tarot kent diverse vormen, waaronder bijvoorbeeld “Het Keltisch Kruis”.  Je kunt deze kaarten uitleggen, zoals ze worden aangegeven dat je ze hoort te leggen en te lezen. Je kunt ze ook met je intuïtie lezen.

Ze legt de kaarten ook voor je bij persoonlijke problemen. Denk hierbij aan veel verdriet na een scheiding. Een fikse ruzie, waarbij je de wanhoop nabij bent. Hoe om te gaan met familie, die jou altijd in jouw ogen negeren.

Het kan ook gaan dat je in een transformatieproces terecht bent gekomen en je dat super lastig vindt. Is het ook en dan is de hulp van medium Aïsha heel welkom. Zij kan jou duiden waar je blokkades zitten.

Door te weten waarin en waardoor je blokkeert, krijg je helder inzicht in je eigen patronen. Waardoor je veel meer besef krijgt van het proces waarin je terecht bent gekomen en waarom het je is overkomen.

Als je die informatie krijgt van Aïsha, zul je zien dat je met je persoonlijk proces sprongen vooruit kunt  maken. Via haar kaarten en van haar engelen, krijgt zij als medium antwoorden voor jou door, die ze op haar beurt aan jou doorgeeft.

Zo zul je een consult met medium Aïsha met een positief gevoel af kunnen sluiten. Je voelt je eigen innerlijke kracht weer en je ziet het leven weer zonnig tegemoet. Daarbij heb je handvatten mee gekregen om aan de slag te gaan.

De mens wilt tenslotte een doel in het leven hebben, waar die zich aan vast kan houden. Zo ga jij bezig met je blokkades, het opruimen van oud zeer. Kun je hoofdstukken in je leven afsluiten en een nieuwe blanco pagina voor jezelf openen.

Waar nodig zal Aïsha je ook sturing en begeleiding geven. Uiteraard als jij dat zelf ook prima vindt. Geen enkel medium of paragnost van Top-Paragnosten, zal ongevraagd een beller van alles gaan vertellen, waar de beller zelf niet om vraagt.

Ze helpt je met haar coaching, haar kaartleggingen om meer en meer in te gaan zien wat de bedoeling van het leven echt is. Ze helpt je op weg naar de juiste vorm van liefde. Want vaak worden daar de meeste vragen over gesteld.

Dat liefde in je leven niet wilt lopen, kan vele oorzaken hebben. De belangrijkste is, dat we eigenlijk in onze kindertijd, waarin we alles leren, niets meekrijgen over liefde. Mediums en paragnosten van Top-Paragnosten weten dat maar al te goed.

Om die reden zijn ze gespecialiseerd in liefde en relaties in welke vorm dan ook.