Medium Alberdina, medium, spiritueel raadgever

medium AlberdinaMedium Alberdina, medium, spiritueel raadgever en paranormaal healer. Ze draait al wat jaartjes mee op Top Paragnosten, ondanks dat ze reeds 70 jaar is. Medium Alberdina, die je kunt vinden onder boxnummer 19, is elke dag nog volop spiritueel in de running. Haar consulten zijn bekend bij velen.

Ze is medium, daarnaast spiritueel raadgever en een paranormaal healer. Haar hele leven heeft zijn zich ingezet voor mens en dier. Haar goal in het leven is altijd geweest, iedereen te willen helpen die het nodig heeft. Naast al haar spirituele activiteiten is medium Alberdina ook regressie therapeute.

Ze heeft een lijntje met de “andere wereld’, voor haar niet wereldvreemd. Ze is zich er terdege van bewust dat deze bestaat. Want hoe anders kan een mens bestaan? Die heeft een ziel daarvoor nodig. En de ziel is oneindig, die is namelijk energie.

Ze voert voor jou zielgesprekken met overleden personen. Ze geeft aan jou als boodschapper, de boodschappen door, die ze van de overleden ziel ontvangt. Dit is niet zweverig, want medium en raadgever Alberdina staat ook met beide benen op de grond.

Ze kan om die reden jou raad geven bij beroepskeuzes, inzichten op gebied van liefde & relaties. Ze geeft advies op gebied van relaties, maar ook aan mensen met een angststoornis. Alle levensvragen kun je aan Alberdina stellen.

Ze heeft naast haar spirituele gaven, ongelooflijk veel levenswijsheid opgedaan in haar aardse bestaan. Dat tezamen zorgt voor topconsulten, als je haar een keer raadpleegt via de website Top Paragnosten.

Zit je vast in geloofskwesties, kom je er zelf niet uit, ook dan staat ze voor je klaar. Ze helpt je met inzichten er over te krijgen, waardoor je niet meer vast zal lopen.

Ook is medium Alberdina orthomoleculair arts, dat betekent dat ze mensen kan helpen bij bijvoorbeeld obesitas en voorzien van goede voedingsadviezen. Ze is van heel veel markten thuis. Ze heeft haar eigen persoonlijke ontwikkeling nooit gestopt.

Hier kun jij je voordeel mee doen, als jij zelf ergens op vastloopt. Ze doorziet snel wat er aan scheelt en zal je de oplossingen er voor niet onthouden. Haar spiritualiteit uit zich op velerlei vlakken. Zo heeft zij de leerweg Soefi doorlopen.

Soefi is ontstaan in ongeveer de 8ste eeuw. Het is een leer waarbij je tracht zo dicht mogelijk bij het Goddelijke te komen. Dat betekent dat raadgever Alberdina zich heeft verdiept in alles wat voortkomt uit de liefdeskracht.

De kracht van de liefde is haar dus op geen enkele manier vreemd. Waar je ook bij haar voor terecht kunt, is dromenuitleg. Dromen is de taal van de ziel, zij kan voor jou elke droom duiden. Dat cliënten met haat weglopen, haar consulten als zeer aangenaam ervaren, moge duidelijk zijn.

Ze is een zeer betrouwbare spiritueel hulpverlener, en de gesprekken zijn altijd zeer aangenaam. Ze zorgt er voor dat jij verder kunt, met een boek vol met inzichten en advies. Uiteraard is het aan ieder mens zelf om er iets mee te doen.

Vaak zoeken cliënten haar diverse malen op. Getriggerd door haar wijsheid, smaken haar gesprekken naar meer. Medium Alberdina op de website Top paragnosten is echt een aanrader.