Medium Angie, topmedium en kaartlegster

Medium Angie, topmedium en kaartlegsterMedium Angie, topmedium en kaartlegster. Jazeker er zijn op de spirituele website Top-Paragnosten ook Top Mediums te vinden. Medium Angie, te vinden onder boxnummer 32, is er een van. Naast vele anderen toppers op deze spirituele hulplijn.

Medium Angie, is een bekend gezicht op Top-Paragnosten, als ze online is, in gesprek. Haar te pakken krijgen, is jezelf even tijd gunnen. De aanhouder wint, want een consult met Angie, heb je alleen maar profijt van.

Angie is een helderziend, helderwetend en heldervoelend topmedium, maar ook een top kaartlegster. Ze heeft specialisaties wat je aan haar kunt vragen en voorleggen. Ze is gespecialiseerd in liefde en relatievragen. Je kunt haar dus alle vragen over de liefde stellen.

Daarnaast kun je bij haar ook terecht met vragen over tweelingzielen en zeker niet onbelangrijk, hoe creƫer ik meer geld! Dat kun je belangrijk vinden uiteraard, maar we zeggen er als spiritueel hulpverleners bij, dat het leven toch echt niet draait om geld.

Het leven draait om liefde. Liefde als een kracht die jou laat dansen tijdens je aardse leven en als je daarbij je niet druk maakt over geld, niet het uitgeven als water. Zul je zien dat er altijd voldoende is. Medium Angie legt je dat haarfijn uit.

Medium Angie werkt met de wet van de aantrekkingskracht, legt als je dat wilt, voor je de Lenormand kaarten en kan contact maken met overledenen. Ze begrijpt precies waarom je belt. Het leven kent heftige en loodzware periodes.

Dat is onze spirituele groei, die we eigenlijk in eerste instantie niet willen. Maar naarmate de tijd vordert en we weer lichtpuntjes zien en na een paar goede inzicht gesprekken met top medium Angie, voelt je de kracht in jezelf en de rust weer terugkomen.

Je krijgt van haar op elke vraag een duidelijk, helder en eerlijk antwoord. Je wordt dus niet naar de mond gepraat. Als kind was ze al begaafd met haar spirituele gaven. Had ze contact met haar gidsen en engelen.

In de loop van haar leven zijn haar gidsen en engelen, haar grootste vrienden geworden. Waarmee ze zo blij is, omdat ze al haar boodschappen voor jou van hun doorkrijgt. Ze is ook energetisch coach en dat betekent dat ze kan zien waar jouw energie blokkeert. Ze kan er ook mee zien waarom dingen jou telkens overkomen.

Hierdoor kan ik je ook vertellen hoe jij weer op je eigen levenspad, wat oorspronkelijk voor je klaar lag, terecht kunt komen. Het pad van geluk en gezondheid. Ze heeft zich in de loop der jaren verdiept in alle levensvragen en is dan ook op vele vlakken een coach.

Life coach, business coach, gelukscoach, regressietherapie en verzorgt daarnaast healingen op afstand. Top medium Angie is een kei als het om spirituele hulp gaat. Ze staat ook niet voor niets op de website Top-Paragnosten.

Top medium Angie haalt de scherpte van de pijn weg en geeft je ongelooflijk goed advies. Ze is iemand die je de rust weer terug kan geven, je energie weer laat stromen. Ze bezit zoveel wijsheid, waarmee je echt zelf aan de slag kunt.

Door haar begrijp ik de wet van de aantrekking!