Medium Benny, medium, paragnost

medium bennyMedium Benny, medium, paragnost en eclectisch coach. Graag stellen we je medium Benny aan je voor, te vinden onder boxnummer 17 op de top spirituele website Top-Paragnosten.

Benny, is niet alleen een medium. Hij is ook een paragnost en daarnaast eclectisch coach. Wat is dit? Een coach, counselor of therapeut stemt zich in de begeleiding volledig af op de cliënt. De aanpak is dus cliëntgericht.

De counselor of coach, kijkt welke methodieken het meest zinvol zijn om toe te passen. Waar de cliënt het meeste baat bij heeft. Dit kan medium Benny voor jou betekenen, als je hem consulteert op Top-Paragnosten.

Naast zijn coachschap is Benny ook voorzien van spirituele gaven. Hij is helderhorend, helderwetend en helderziend en daarnaast ook zere intuïtief. Hij heeft jarenlange ervaring en is er voor jou om samen met jou je doelen te verwezenlijken.

Zodra je uit balans bent, dat kan lichamelijk, geestelijk of emotioneel zijn, merk je dat direct. Medium Benny kan jou exact vertellen waar jouw disbalans door ontstaat. Jij ervaart lijden. Benny spoort de disbalans bij je op en kan aangeven hoe jij jezelf uit het lijden kunt verlossen.

Je zult merken dat jij daardoor in eigen innerlijke kracht komt te staan, nadat je met medium Benny, te vinden onder boxnummer 17 bij Top-Paragnosten gesproken hebt. En in je eigen innerlijke kracht staan, voelt zo ongelooflijk goed.

Dat je die kracht nooit meer loslaten, met gevolg, nooit meer in disbalans. Dus ook geen lijden meer. Je leidt je leven!

Medium Benny begeleidt als spiritueel mens en eclectisch coach, mensen met uiteenlopende problemen. Je kunt hierbij denken aan psychische problemen, psychosociale problemen, relatieproblemen, werk gerelateerde problemen.

Van kinds af aan is hij gezegend met zijn spirituele gaven. Die zich ook openbaar in dromen. Denk hierbij aan een voorschouw-, lucide- en dilemmadromen en astrale projecties. Alles om zijn medemens bij te kunnen staan.

Een voorschouw droom is een voorspellende droom. Een lucide droom is de dromer zich bewust van het feit dat hij droomt. En een dilemmadroom is een droom waarin een beeld verschijnt over een bepaald dilemma.

Tijdens het consult vindt medium Benny het fijn, als je een foto hebt gestuurd. Van jezelf of over wie je vragen hebt. Des te sneller kan hij de energie opvangen en aan de slag met de disbalans en het helen van de innerlijke kracht.

Hij krijgt aan de hand van een foto, die je overigens gratis aan een consulent van Top-Paragnosten kunt opsturen, veel informatie door. Waarmee hij aan de slag kan en zo ook veel voor jou kan betekenen.

Medium Benny is fantastisch en spot on, lezen we op zijn persoonlijke pagina als review. Laat je nooit afremmen door negatief denken. Wat zoveel betekent als. Zorg er zelf voor dat je nooit en te nimmer door iets buiten jezelf om, of door jezelf in disbalans laat brengen.