Medium Bhartie, helderziend en heldervoelend

Medium BhartieMedium Bhartie, helderziend en heldervoelend. Onder boxnummer 62 vind je op de spirituele lijn Top-Paragnosten medium Bhartie. Ze is helderziende en daarnaast ook heldervoelend. Je kunt bij haar met al je vragen terecht. Ze helpt je er graag mee.

Ze kan je ook inzichten geven in je situatie en aan de hand daarvan je wegwijs maken wat jij zelf kunt doen, als je er zelf niet meer uitkomt. Een medium kijkt met andere ogen en ziet meer dan we zelf kunnen zien.

Haar specialisatie is liefde en relatievragen, maar ook tweelingzielen. waarbij je gratis een foto kan opsturen aan medium Bhartie van Top-Paragnosten. Ook met andere vragen ben je van harte welkom.

Vaak vragen mensen zich af of ze hun tweelingziel hebben ontmoet en gevonden. Medium Bhartie kan je er alles over vertellen. Maar waarom zijn we als mens zo gebrand op onze tweelingziel? Wat zit daaronder?

Een tweelingziel is je spiegel, waarvoor je enerzijds vreest en anderzijds intens naar verlangt. Het principe van tweelingzielen is, dat een ziel zich kan hebben gesplist en dan zijn wederhelft tegenkomt.

De relatie voelt aan als herkenning op zielniveau. Het zijn de zielhelften die elkaar herkennen en een vreugde sprongetje maken. Maar dan, als je zowel vrees als intens verlangt en we zijn op het aardse.

Dan kan het zomaar zijn, dat als je je tweelingziel ontmoet, er een tijd aanbreekt die heel pittig zal zijn. We zijn immers mens op het aardse die een ziel hebben, maar vaak niet hebben meegekregen wat dat betekent.

De twee zielhelften worden door het universum samen gebracht. Daar heeft de mens zelf geen invloed op. Wanneer het gebeurt en of het gebeurt. Je kunt wel voelen dat het gebeurt. Vaak stoten tweelingzielen elkaar af. Als beiden volop in liefde voor zichzelf staan, hebben ze de meest prachtige relatie. Staat een van beiden in de angst, wordt het kommer en kwel.

Ook als relatiecoach heeft medium Bhartie van Top-Paragnosten ervaring opgedaan. Daarmee kan ze jou heel goed begeleiden bij vragen op het liefdesvlak. Ze geeft je op alle vlakken spirituele wijsheid mee.

Zit je met levensvraagstukken ook dan helpt ze je verder, waarbij ze samen et jou kijkt wat voor jou het beste is en voor jou het fijnste aanvoelt. Dat is tenslotte voor ieder mens anders. Samen komen jullie uit bij de juiste oplossing.

Ze gaat puur en eerlijk te werk. Dat kan soms betekenen dat je niet hoort wat je zou willen horen. Maar heb je wel gehoord wat eerlijk is en daarmee kom je nog steeds het verst. Ze geeft ook aan wanneer ze bereikbaar is op Top-Paragnosten.

Dat is in de avonduren na 21.30 en in de weekenden ook overdag. Ga echt eens en consult met medium Bhartie aan, ze geeft je hele goede tips en zorgt er voor dat jij met vertrouwen de toekomst in kan gaan.