Medium Carine, vraagbaak voor al je levensvragen

Medium CarineMedium Carine, vraagbaak voor al je levensvragen. Graag stellen wij van Top-Paragnosten medium Carine aan je voor. Herkenbaar bij haar boxnummer 56, aan een afbeelding van de Lenormand kaarten. Dit is geen toeval, want als je op de profiel pagina kijkt van medium Carine, zie je dat ze zich al jaren heeft gespecialiseerd in diverse kaartleggingen.

De Lenormand kaarten legt ze graag voor je uit, Carine op Top-Paragnosten. Maar je kunt ook bij haar terecht voor een legging van de zigeunerkaarten en de tarot waite. Niet veel mediums leggen zoveel verschillende type kaarten.

Medium Carine dus wel en ze doet het goed, weten wij van haar bellers op Top-Paragnosten. De waarzeggers kaarten worden niet zo vaak gebruikt, terwijl het een hele mooie set is, die heel veelzeggend kan zijn. Het is een deck van in totaal 36 kaarten. Elke kaart heeft een eigen betekenis.

De kaarten voorspellen gebeurtenissen en ontmoetingen. Fijn als je bijvoorbeeld wilt weten of je een bepaald persoon nog zult gaan ontmoeten. Ze zijn zelfs zo sterk, deze kaarten dat ze ook de tijd kunnen voorspellen.

Zolang als er zigeuners bestaan en dat is al eeuwen zo, laten ze zich leiden door hun intuïtie. Wat overigens elk mens bezit, alleen richten niet zigeuners te weinig op hun eigen intuïtie. Als geoefend luisteraar naar je intuïtie, kun je voorspellingen doen.

Je begrijpt nu de reden van de zigeunerkaarten. Datgene wat ze zelf wisten, hebben ze een kaarten deck van gemaakt, waarmee jij nu, in de huidige tijd je voordeel mee kunt doen. Medium Carina kan ze voor je uitleggen en op de juiste manier lezen.

Maar zoals gezegd kun je ook bij Carine terecht voor een lenormand legging. Dit deck is ook al eeuwenoud en ontwikkelt door madame Lenormand. Wil je de tarotkaarten een voorspelling laten doen, of laten lezen.

Ook dan ben je bij medium Carine op het juiste adres. Van de tarot bestaan verschillende decks. Vandaar dat ze ook aangeeft, dat ze de tarot waite kaarten legt. Naast het leggen van diverse kaarten, maakt medium Carine op de spirituele website van Top-Paragnosten van haar gaven.

Ze heeft de gaven van helderwetend te zijn en heldervoelend. Daarmee kan ze dus ook weten en zien wat er in je leven speelt. Dat geeft ze ook op haar profielpagina op Top-Paragnosten aan. Dat ze op veel vlakken vragen kan beantwoorden.

Denk hierbij aan liefdesvragen, relatievragen, zakelijke vragen, vragen omtrent familie aangelegenheden, je loopbaan, je werk. Eigenlijk alles waar je mee zit in je leven, kun je mee bij Carine terecht.

Ze heeft ook ervaring als coach en relatiedeskundige, ook daarmee kan ze jou inzichten meegeven, tips en handvatten mocht je die nodig hebben. Ze staat klaar voor mens en dier op een liefdevolle wijze.

Ze kan ook contact maken met dierbare overledenen of dieren. Je ziet een zeer veelzijdig medium, Carine en ze hoort dus echt op de top spirituele website thuis, waar je haar kunt vinden. En dat is op Top-Paragnosten!