Medium Chantal, channeling en healing medium

Medium Chantal, channeling en healing mediumMedium Chantal, channeling en healing medium. Naast medium, is Chantal op Top-Paragnosten ook een paragnost. Medium Chantal is te vinden onder boxnummer 60. Ze is bekend van TV en om die reden fijn dat ze haar spirituele gaven wil delen met jullie die haar bellen.

Ze is een bekend medium en paragnost, die haar sporen heeft verdiend. Ze is zeer goed in toekomst voorspellen. Ben je daar naar op zoek, naar een toekomstvoorspelling ben je bij medium Chantal op Top-Paragnosten aan het juiste adres.

Medium Chantal is een channeling & healing medium. Wat wordt daarmee bedoeld. Het is het ontvangen en doorgeven van boodschappen van onzichtbare entiteiten. De persoon die channelt is het kanaal tussen twee werelden.

Ze heeft ruime ervaring als een professioneel medium. Je kunt bij haar terecht voor werk, liefde toekomst, en dieren telepathie. Ook legt ze, als jij dat wilt voor jou de Tarot kaarten uit. Ze kan ook contact maken met overledenen.

Ook kan ze contact maken met jouw eigen gidsen en engelen. Mocht je dat willen weten, wie dat zijn. Bel dan medium Chantal op Top-Paragnosten. Als je haar belt gaat ze als volgt aan de slag. Ze krijgt tijdens het gesprek boodschappen door.

Die boodschappen komen van de “Bron van het licht.” De boodschappen die ze doorkrijgt, zijn specifiek voor jou bestemd. Jij zult merken dat datgene wat ze jou verteld, direct de kern van je probleem mee zichtbaar wordt.

Je mag van haar een integere, liefdevolle doch ook concrete aanpak verwachten. Niets zweverig dus. Dat als je hebt opgehangen, je bij jezelf denkt. Wat werd er nou allemaal gezegd en mee bedoeld.

Chantal is niet alleen een medium en paragnost. Ze is ook Reikmaster en yoga docent. Ze kan je dus ook een reiki behandeling op afstand geven. En ook zul je door de yoga voelen, dat een gesprek met medium Chantal rustgevend is.

Ze wil met heel haar hart en passie voor jou klaar staan, om je eigen innerlijke kracht weer terug te vinden. Ze kan niet anders, dan het op deze manier doen. Je zult dat ook ervaren tijdens de consulten die je met haar hebt.

Alles wat we voelen, en dan met name de negatieve emoties, zijn er om ons te helen. Helen gebeurt door liefde. Liefde is jouw eigen innerlijke kracht. Je bent als het ware op weg naar je eigen bron van licht.

En medium Chantal kan jou door middel van channeling aangeven hoe jij weer in die kracht terug kan komen. De kracht waarmee jij bent geboren. Ze laat je zien waar de blokkades zitten. Na een spiritueel consult merk je ook daadwerkelijk verschil.

Chantal spreekt diverse talen. Je kunt ook bij haar terecht, naast Nederlands als jij Duits of Engels spreekt. Haar reviews zijn lovend. Ze is zeer sterk in het leggen van de kaarten. Weet exact te benoemen wat er speelt. Geeft je rust mee, tips, inzichten en ook een toekomstvoorspelling.

Echt een super aanwinst voor Top-Paragnosten.