Medium Clarisa, bewustzijn brengt ze je graag mee

Medium Clarisa, bewustzijn brengt ze je graag meeMedium Clarisa, bewustzijn brengt ze je graag mee. Kijkend door de ogen van medium Clarisa, die heldervoelend, helderwetend en helderziend is, is ieder mens van waarde en bezit een prachtige ziel. Zij laat jou inzien wat jouw waarde is en hoe je die waarde voor jezelf kan inzetten.

Als geen ander weet medium Clarisa, op de spirituele hulplijn van Top Paragnosten te vinden onder boxnummer 53, hoe jij in je eigen kracht kunt komen te staan. Waardoor overvloed aan je zijde komt te staan.

Jouw leven is tot op heden niet verlopen, zoals jij het zelf wilde zien. Ook al heb je zo enorm je best gedaan, je krijgt niet datgene er voor terug, wat je verwachtte. Medium Clarisa zal je vertellen waardoor dat komt.

Ze zal je ook meegeven hoe je er voor kunt zorgen dat jij wel dat leven, wat je voor ogen hebt, kunt gaan krijgen. En dat vraagt om bewust zijn. Je bewust worden dat datgene zoals je het tot op heden hebt gedaan, niet de weg is die het jou gaat geven.

Medium Clarisa ziet dingen anders. Ze ziet zielen en elke ziel verdient liefde. Maar in de ogen van Clarisa is liefde niet iets wat je krijgt van een ander. Dat is wel wat de meeste mensen denken. En omdat we dat denken, hebben we er ook direct volgens Clarisa een etiketje op geplakt.

Als de liefde er is en voor de meeste mensen is dat in de vorm van een partner, dan ben ik en word ik gelukkig. Dan blijkt dat niet zo te zijn. Je voelt je misleid, niet gezien, niet gehoord, aan je lot overgelaten.

Allemaal heel herkenbaar, geeft medium Clarisa op de spirituele website van Top Paragnosten aan. Je hebt de liefde in een verkeerd perspectief gezien. Je dacht dat het door een ander je gegeven zou gaan worden.

Nu komt je bewust zijn om de hoek kijken. Medium Clarisa laat je dat zien en voelen. Zij heeft zich inmiddels zo’n 20 jaar verdiept in het woord liefde. Het blijkt iets heel anders te zijn, dan dat wij als mens er bij invullen.

Als geen ander kan zij jou helpen, jouw leven vanuit je eigen ziel te gaan leven. Zij maakt daarbij gebruik van haar spirituele gaven, haar enorme levenservaring en wijsheid. Ze is bewustzijnscoach, life coach, gecertificeerd stress counselor en relatietherapeut.

Ze maakt, als je dat wilt, tijdens haar spirituele consulten gebruik van de Lenormand kaarten en de pendel. Maar het liefst gaat ze met jou in gesprek. Om je wakker te schudden, de liefde voor jezelf toe te gaan laten.

Dat is het geheim van de liefde, de kracht van de liefde en Clarisa begeleid je graag bij jouw proces naar zelfliefde. Haar reviews lezend, valt op dat ze niet zweverig is, duidelijke aardse taal. Recht voor zijn raap. Geeft uitgebreide antwoorden, waar je iets aan hebt op emailconsulten.

Ze is snel in invoelen en het geven van de juiste inzichten. Ze ziet direct waar de schoen wringt. Ze schrijft dan ook. Ik zie wat jij niet ziet. Velen zijn hierdoor getriggerd en bellen om die reden met haar.

Zij ziet namelijk in jouw onderbewuste wat er speelt. Laten we als mens nu vanuit ons onderbewuste leven. Clarisa onthult wat zich daar afspeelt en jij heel veel van jezelf gaat begrijpen en bewust wordt waarom je leven niet loopt, zoals het loopt. Ze geeft je tijdens een consult heel veel inzichten om wel je eigen leven te creƫren.