Medium Heleen

Medium Heleen, boxnummer 01. Op de spirituele website Top-Paragnosten staat medium Heleen op nummer 1, oftewel ze is te vinden onder boxnummer 01. Vaak is dat op een spirituele website een speciale plaats en Heleen verdient deze plek.Medium Heleen, Ze bezit bijzondere gaven waarmee ze jou graag helpt. Haar gaven zijn, helderziendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. Ze kan dus op jouw vraag invoelen en dan krijgt ze met haar gaven boodschappen voor jou door.

Ze kan de boodschappen voelen, ze kan ze zien en ze krijgt er een zeker weten antwoord bij door. Wel zo fijn, als je haar raadpleegt op de spirituele hulplijn Top-Paragnosten. Voor Heleen is geen enkele vraag te gek.

Heb je vragen over liefde, een geliefde, een relatie, relatieproblemen, over kids, geld, toekomst? Medium Heleen kan er voor je op invoelen en zuiver antwoorden doorgeven. Ze draait al wat jaartjes mee op deze spirituele website.

Wat Medium Heleen ook kan is boodschappen doorkrijgen van gene zijde. Terecht zet ze er bij, als ze doorkomen. Niet dan zielen die boven zijn niet welwillend zijn. Ze kunnen net bezig zijn met iets anders.

Of niet openstaan om op dat moment dat je het aan ze vraagt, er voor openstaan. Het ligt er maar net aan welke vragen worden gesteld, door wie en of ze er in mee willen gaan. Hoe gaat contact met gene zijde in zijn werk?

Contact met gene zijde, denken we vaak aan dierbaren overledenen. Maar contact met gene zijde is veel meer. Het is contact leggen, met alles wat het blote oog niet kan zien. Wat je bijvoorbeeld wel met je derde oog kunt zien.

Het derde oog bezit iedereen, dus in feite kan iedereen heel veel zien en ervaren wat niet met het blote oog gezien kan worden. Daarvoor heb je dus gaven nodig, als helderziend bijvoorbeeld. En weet je dat we die gave allemaal bezitten.

Alleen is de een er veel meer ontvankelijk voor, in dit geval dus medium Heleen. Die voor jouw graag als een doorgeefluik fungeert om de boodschappen van gene zijde op te vangen met haar gaven.

Als je er zelf iets mee wilt, kun je aan de slag gaan om bijvoorbeeld te vragen naar tekens. Tekens die je, terwijl je bezig bent, dan ineens op je pad krijgt. Die tekens kun je dan wel met je blote oog zien.

Je kunt bijvoorbeeld, voordat je een wandeling gaat vragen. Om een teken in de vorm van een witte veer op je pad. Je hoeft er dan niet de hele tijd naar te zoeken. Als het goed is, zie je een witte veer ineens spontaan. Dan weet je dat jij in gesprek bent met gene zijde.

Wat vinden de bellers van medium Heleen? Zelfs als je medium Heleen na jaren belt, blijken haar antwoorden dezelfde te zijn. Ze maakt de situatie niet mooier, wel duidelijk. Dat is de kracht van medium Heleen, geeft een beller aan.

Een mooier compliment kun je als medium niet krijgen! Je praat niemand naar de mond. Dit is de kracht van Top-Paragnosten, een zuiver team.