Medium Laura, bekend sterrenbeeld schrijfster

medium lauraMedium Laura, bekend sterrenbeeld schrijfster. Ze is geen onbekende, medium laura en bij Top-Paragnosten zijn we blij haar in ons midden te hebben. Medium Laura, te vinden onder boxnummer 07 op de spirituele website van de toppers onder de paragnosten, oftewel. Top-Paragnosten.

Op deze website vind je niet alleen top paragnosten. Je vindt er ook top mediums en daar is Laura er een van. Bescheiden als ze is, geeft ze aan, ik heb ruim 16 jaar de wekelijkse vooruitzichten voor de sterrenbeelden geschreven voor een bekend tijdschrift.

Mooi dat ze zo in elkaar steekt. Maar het betekent wel, dat medium Laura veel in haar mars heeft. Ze is een kei in tarotkaart leggingen en tijdens het gesprek, zul je merken, begint medium Laura te praten en zul jij je als vanzelf verwonderen.

Wil je weten wat de toekomst jou gaat brengen op gebied van liefde en relaties, of voor werk, financiën, dan ben je bij Laura aan het goede adres. Zij kan dat voor jou in de toekomst zien. Ook beantwoordt ze vragen over gezondheid, maar let wel, ze is geen arts.

Zit je er helemaal doorheen. Worstel je met angsten, neem contact op met medium Laura, zij sleept je er doorheen. Een dot positieve energie nodig, of een luisterend oor? Ook dat kan allemaal bij medium Laura.

Ze geeft je inzichten mee waar je echt iets aan hebt. En ze geeft aan dat ze met 100% zekerheid weet, dat na een consult met haar, je focus weer helder is. Meer dan 35 jaar legt Laura al de tarotkaarten, dat ze hier in thuis is, moge duidelijk zijn.

Ook is ze al lange tijd geleden gestart met magnetiseren en Reiki, ook daar is ze een prof in geworden. Ze heeft nog meer kennis in huis en wel over edelstenen. Die hebben allen een bepaalde uitwerking, als je die bij je draagt.

Medium Laura kan jou adviseren, aan de hand van het gesprek dat je met haar hebt, welke edelsteen voor jou het beste kan zijn, voor je helingsproces. Medium Laura is in al de jaren dat ze als spiritueel hulpverlener werkt, er achter gekomen, dat de behoefte aan steun en bemoedigende woorden voor ieder mens belangrijk zijn.

Nu denk je, dat is makkelijk, dat kan ik ook. Was het maar waar dat het zo makkelijk lijkt. Je zult toch echt over bepaalde skills moeten bezitten, wil je bij iedereen juist datgene kunnen meegeven, wat ieder mens specifiek nodig heeft.

Ieder mens is tenslotte uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Daar is medium Laura heel goed in. Dat blijkt ook wel uit de commentaren die je kunt lezen bij haar boxnummer 07 op de spirituele website Top-Paragnosten.

De spirituele gaven van Laura, zijn dusdanig dat ze zelfs namen van mensen kan voorspellen! Je Tarotkaart leggingen zijn fenomenaal. Ik ben niet iemand anders tegen gekomen met zo ongelooflijk veel kennis van zaken. Zo gedetailleerd als je de kaarten kunt lezen en zo kloppend alles wat je zegt.

Je hebt mij door een zwaar jaar heen gesleept. Ik heb los kunnen laten, de liefde voor mijzelf toe kunnen laten. Zelfs mijn coach is dat niet gelukt. Je ziet medium Laura is absoluut een spiritueel consult waard!