Medium Linda, lichtwerker

Medium Linda, lichtwerkerMedium Linda, lichtwerker. Als ze online is op Top-Paragnosten, is ze vaak ook direct in gesprek, medium Linda. Te vinden onder boxnummer 33. ze heeft dan ook veel mee te geven aan haar bellers die haar consulteren. Medium Linda is een lichtwerker.

Wat is een lichtwerker? Dat zijn zielen die in deze tijd incarneren. Het zijn oude en ervaren zielen die de mensheid op het aardse helpt te ontwaken. Medium Linda is er daar een van. Ze begeleidt je graag met al je vragen op jouw levenspad.

Kan ook niet anders, dan dat ze dit bij haar boxnummer heeft staan, ze werkt als lichtwerker en jij hebt haar nodig om te ontwaken. Zodat je jouw levenspad op een andere manier zult gaan bewandelen.

Je kunt hierbij denken aan vragen over liefde, relaties, narcisme, tweelingzielen, verslaving. Maar ook bied ze je een luisterend oor. Dat lezen we wel vaker bij een spiritueel medewerker van Top-Paragnosten.

Dan zou je kunnen denken, een luisterend oor,d at is makkelijk geld verdienen. Weet je, de meeste mensen kunnen niet eens luisteren. Laten een ander helemaal niet uitpraten, willen altijd aan het woord zijn.

Los hiervan, hebben heel veel moeite om hun verhaal kwijt te kunnen en als je dat bij iemand kan doen, die je eigenlijk niet kent en het gesprek is volledig privé, helpen mediums en paragnosten van Top-Paragnosten hier heel veel mensen mee.

Ze zijn er namelijk altijd, dag en nacht, 24 uur per dag. En wat is er niet fijner, dat als je helemaal bent vastgelopen en het niet meer weet, je op dat moment een spiritueel consulent kunt benaderen. De meeste instanties zijn in de avond en nachturen gesloten.

Hoe gaat medium Linda te werk? Ze stemt zich af op jouw energie, legt daarbij de engelenkaarten uit en krijgt zo boodschappen voor jou door. Die boodschappen kun jij iets mee, hetzij dat het antwoorden zijn op je vragen.

Hetzij dat je inzichten meekrijgt om mee aan de slag te gaan, die jou tot nadenken aanzetten en je ineens je heel veel beseft. Dat je zelf een enorme gever bent en je dat zomaar te vaak in de problemen brengt.

Dat je angst je in de weg zit, om liefde toe te kunnen laten en daardoor anderen altijd afhaken. De gesprekken met lichtwerker en medium Linda zijn dus zeer verhelderend. Ze geeft iedereen tijdens haar spirituele consulten een dosis positieve energie mee.

Na een gesprek met haar, voel je de rust over je heen komen. Heb je eindelijk de antwoorden waar je naar zocht en weet je nu ook wat je kunt doen om de balans in en met jezelf weer terug te pakken en te krijgen.

Medium Linda van Top-Paragnosten geeft je ook tools mee, waardoor je met een frisse blik na een spiritueel consult, weer zelf verder door kunt. Eindelijk weer rust in het hoofd en loslaten. Dat is de kracht van een lichtwerker.

Jou wakker schudden en laten ontwaken uit een illusie waarin je al je levensjaren in hebt geleefd. Met beide benen op de grond en inzien, wacht even. Ik tel ook mee, ik heb een plicht naar mijzelf. Nooit meer mijzelf in de steek laten.