Medium Margje, relatietherapie, karakteranalyse

medium margjeMedium Margje, relatietherapie, karakteranalyse en contact met overledenen. Ze is er eigenlijk al bij op de website Top-Paragnosten, dat deze spirituele website het licht zag. Dat is alweer veel jaren geleden. Medium Margje, waar je bij terecht kunt voor relatietherapie, maar ook voor een karakteranalyse en contact met overledenen.

Je vindt Medium Marge onder boxnummer 05 op de spirituele hulplijn, waar kan het ook anders dan, Top-Paragnosten. Op deze website vind je, zoals blijkt dus ook mediums en daar is Margje er een van.

Margje werkt met de gaven helderwetend en heldervoelend. Met deze gaven is zij geboren. Ze geeft haar waarnemingen, die ze ontvangt van haar gidsen, aan jou door. De antwoorden die ze geeft, vangt ze dus op van haar gidsen.

Medium Margje werkt dus als tussenpersoon tussen het universum en jou als cliënt. Ze draait er geen doekjes om tijdens een consult, schrijft Margje op haar profielpagina op Top-Paragnosten. Ze houdt namelijk erg van de waarheid.

Dit kan zomaar betekenen dat jij op een bepaald antwoord hoopt en het niet krijgt. Ga dus blanco in een consult staan met haar, dan kun je nergens in teleurgesteld zijn. Dat kan ook eigenlijk niet, als je de waarheid hoort.

Het is de mens zelf die in sprookjes wilt geloven, als wij dat als mediums en paragnosten zo mogen zeggen. Om die reden willen wij waarheid zijn. Je hebt niets aan een antwoord wat gewoon niet klopt, of uitkomt.

Voordeel van een consult met medium Margje, ze is direct en snel. Ze zegt zelf ook, een consult met mij hoeft niet lang te duren. Alleen maar mooi dat een medium dit zelf aangeeft. Weet je dat je niet iets op de mouw gespeld krijt. Of aan een lijntje wordt gehouden.

Je kunt bij Margje met al je levensvragen terecht. Denk hierbij aan liefde, relaties, werk, vastlopen in het leven, vragen over je kinderen, je eigen persoonlijke en spirituele groei. Waar je nu staat in je ontwikkeling. Wat wijs is om wel of niet te doen.

Medium Margje leeft vanuit dankbaarheid en nederigheid. Je zult dat merken tijdens een consult. Dat wil niet zeggen, dat ze zich onderdanig opstelt. Dat vullen we vaak bij het woord nederigheid in.

Nederigheid en dankbaarheid is een vorm van liefde geven, zoals liefde hoort gegeven te worden. Puur vanuit het hart en dat is ook wat Margje bedoelt met, ik wil waarheid zijn. Ieder mens helpen en zijn eigen leven weer verder kunnen leven, is voor Margje waar ze blij van wordt.

Zoals ze dat zelf zegt, gelooft ze in de kracht van de waarheid. Die bestaat echt! De alles omvattende liefdeskracht zal altijd, ook al duurt dat soms jaren of een mensenleven, liever niet, de waarheid boven tafel laten komen.

Wat vinden de bellers van medium Margje, daar kunnen we tenslotte uit opmaken of ze haar spiritueel consulenten perfect en goed doet? Margje boort snel de diepere laag van de problemen aan, zonder zweverig te worden. Ze benoemt wat er speelt razendsnel. Ze heeft een heel goed beeld als je vraagt hoe iemand in elkaar steekt.

Ze vinden medium Margje van Top-Paragnosten een topper van een medium eerste klas!