Medium Maria, heft op afstand je blokkades op

medium mariaMedium Maria, heft op afstand je blokkades op. Ze is een helderziend, heldervoelend en helderhorend medium, Medium Maria. Ze is zeer krachtig, want ze kan op afstand blokkades bij je opheffen. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we je in dit blog graag uit.

Je vindt medium Maria op de top spirituele hulplijn Top-Paraganosten onder boxnummer 14. Waar ze al lange tijd te vinden is om jou bij te staan bij alles wat je bezighoudt in het leven. Met alle vragen kun je bij dit top medium terecht.

Op zakelijk vlak, financieel, maar ook op gebied van liefde relaties, waar jij mee zit, stel gerust je vraag aan medium Maria op Top-Paragnosten. Ze maakt gebruik van haar super gaven en voelt aan de hand van de trillingen in je lichaam aan wat er aan scheelt. Ook voorspelt ze voor jou de toekomst, als je daar behoefte aan hebt.

Zo kan ze dus ook op afstand blokkades bij je opheffen. Hoe gaat dat in zijn werk? Zodra we uit balans zijn, gaat ons zelfhelend vermogen acuut aan de slag om er voor te zorgen dat we de balans weer zo snel mogelijk te pakken hebben.

Waarom is dit zo belangrijk? Uit balans gaat ten koste van je energie, die stroomt dan niet juist. Maar ook je weerstand gaat er onder lijden. Soms heeft het zelfhelend vermogen een steuntje in de rug nodig.

Daarvoor ben je bij medium Maria aan het juiste adres. Zij vangt de trillingen in je lichaam op, ze voelt je energie aan. Als deze niet juist stroomt, helemaal vast kan zitten zelfs, kom jij als mens niet meer vooruit.

Dat kan verschrikkelijke vermoeidheid tot gevolg hebben en ook een weerstand die heel laag is en je constant gezondheidsproblemen hebt. Wanneer komen we in zo’n situatie terecht? Bij een ernstig verlies bijvoorbeeld. Een overlijden, een echtscheiding, een hele fikse ruzie, een ontslag, een zeer onveilige situatie.

Al deze zaken kunnen zoveel impact op iemand hebben, een trauma geven, dat wat je zelfhelend vermogen ook probeert. Het lukt niet om zelfstandig uit de verlammende situatie te komen. Je blokkeert als het ware je eigen levensenergie.

Dat je in een acute situatie dit kan overkomen, daar reageert je lichaam om een onbewuste manier op. De een bevriest, de ander vlucht en die gaat het gevecht aan. Daar komen stoffen bij vrij op dit te doen, dat daarna het lichaam dient te herstellen.

Lukt dat niet meer zelf, dan kun je medium Maria met een gerust hart raadplegen. Hierbij zeggen wij van Top-Paragnosten niet. Je bent na één gesprek van je totale vermoeidheid of al je blokkades af. Dat zou kunnen.

Het ligt allemaal aan de persoon zelf. In ieder geval zul je door middel van de healing door medium Maria, je een stuk verlichting voelen. Medium Maria kan met haar gaven ook contact leggen met overledenen. Niet zo gek, ze legt tijdens de healing namelijk ook contact met jouw ziel.

Haar cliënten schrijvend lovend over haar spiritueel consulten. Wordt altijd zo blij door een gesprek met jou. Je geeft zoveel kracht mee. Je voorspellingen kloppen gewoon! Hoe doe je dat toch. Je doet het echt! Blokkades weghalen? Vertel het mij maar niet, welke magie je toepast. Het werkt gewoon!