Medium Olivia, 20 jaar ervaring op paranormaal gebied

Medium Olivia, 20 jaar ervaring op paranormaal gebiedMedium Olivia, 20 jaar ervaring op paranormaal gebied. Ze is niet voor niets als medium aanwezig op de paranormale website Top-Paragnosten! Ze hoort er gewoon te zijn, aangezien ze al ruim 20 jaar zich bezig houdt met alles wat te maken heeft met het paranormale.

Van jongs af aan voelde medium Olivia al situaties aan, die uitkwamen. Ze ontdekte dat ze spirituele gaven heeft. Ze is helderwetend en helderziend en al 20 jaar een ervaren Lenormand kaartlegster.

Samen met haar paranormale gaven, haar helderziend en wetendheid, en levenservaring staat ze voor je klaar op de website Top-Paragnosten onder boxnummer 13, om al je vragen te beantwoorden.

Hierbij maakt ze ook gebruik van orakeldecks en krijgt ze antwoorden door van haar gidsen. Ze is gespecialiseerd in liefde & relaties, mag zich dan ook relatiedeskundige noemen. Daarbij kan ze je healen om beter met liefdesverdriet om te kunnen gaan.

Het doel van medium Olivia is zonder oordeel of veroordeel er voor jou te zijn en jou alle liefde te gunnen die je verdient. Hierbij geeft ze je, na beantwoording van al jouw vragen, graag tools en inzichten mee.

Ook op gebied van liefde binnen families, maar ook het ontbreken van liefde in een narcistische relatie, kan ze voor jou van heel veel nu zijn. Ze heeft zich gespecialiseerd in narcisme, ook gezien het feit dat ze het zelf heeft meegemaakt, is zij er ervaren in.

Als je met haar contact ontneemt, ziet medium Olivia ook direct of er sprake is van een blokkade, of terugkomende patronen. Zij maakt ze voor je zichtbaar, waardoor jij inzichten krijgt in je eigen handelen.

Maar ook waarom anderen, als familie, partners, de mensen om je heen op een bepaalde manier behandelen, waar je zelf helemaal niet gelukkig mee bent. Door in te zien waar je blokkades zitten, ze bespreekbaar te maken, kun je ze verwerken en je manier van in het leven staan, aanpassen.

Medium Olivia zal net zolang met je in gesprek gaan, zodat jij de rode draad van je eigen leven weer kunt zien en durft op te pakken. Ook voor een luisterend oor kun je bij haar terecht. Zoals je ziet is Olivia op de spirituele hulpsite Top-Paragnosten van ongelooflijk veel markten thuis.

Ze kan je helpen oude pijn, die praktisch altijd in je kindertijd is ontstaan, definitief los te laten. Waardoor jij eindelijk jezelf kunt zijn. De rust in je leven weer vindt. Maar ook relaties anders zal gaan benaderen, met wie dan ook.

Ook als je verdrietig bent, misschien niet eens waarom, of het wel weet en er vanaf wilt, staat medium Olivia voor je klaar. Ze praat met je, laat je zien waar het door komt en geeft je goede tips mee, om verdriet anders te gaan benaderen.

De bellers van Top-Paragnosten zijn blij met medium Olivia. Ze weet haarfijn de situatie te beschrijven van wat er speelt, ze voelt dat heel goed aan. Je bent concreet, duidelijk en zeer verhelderend.

Je hebt echt iets aan een spiritueel gesprek met medium Olivia.