Medium Richard, Sjamaan, Yogi en healer

Medium Richard, Sjamaan, Yogi en healerMedium Richard, Sjamaan, Yogi en healer. Namaste, daar begint medium Richard zijn introductie op de website Top-Paragnosten mee. Dat zoveel wil zeggen, als welkom, mooi mens. Laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik sta graag voor je klaar, geeft medium en sjamaan Richard aan. Je vindt hem overigens onder boxnummer 28 op de pagina van top-Paragnosten. Richard is van veel markten thuis. Naast het mediumschap is Richard ook een sjamaan.

Heeft contact met de jouw gidsen en je energieveld en dus met jou. Zo kan hij, samen met zijn gaven, voor jou heel veel betekenen. Je kunt bij hem terecht met al je levensvragen, die hij graag voor je beantwoordt.

Naast medium, is Richard ook een healer. Mocht je behoefte hebben na een lange werkdag aan een healing, kan Richard jou deze geven. Ook beoefent hij Yoki, is een beoefenaar van yoga, ook wel een Sadhaka genoemd. Is een van de hoogste vormen van yoga.

De rust zelve dus, sjamaan en medium Richard, wat goed van pas komt als hij invoelt op jouw energieveld. Maar ook contact maakt met jouw gidsen. Dat kun je namelijk niet als je de ruste zelve niet bent.

Als medium Richard invoelt op je energie, en dat doet hij met zijn gaven, beelden, als helderziend, geluiden, als helderhorend en het oppikken van gevoelens, heldervoelend. Dan krijgt hij heel veel van jouw leven door.

Hij krijgt beelden door van je verleden, van je heden en van je toekomst. Ook hoe jij je toen hebt gevoelt. Daar maakt hij een hele duidelijke schets van en zo kom jij erachter. Waarmee je worstelt. Waarom je vastloopt.

Daarbij biedt hij je handvatten aan om je eigen toekomst te kunnen gaan creëren, want, en daar heeft sjamaan Richard helemaal gelijk in, dat kan alleen ieder mens alleen maar zelf. Hij dient als een doorgeefluik.

Medium Richard kan je alles vertellen over waar je staat en hoe of jij verder kunt. Je zult het wel zelf moeten doen en mee aan de slag moeten gaan. Dat vinden bellers van Top-Paragnosten vaak heel lastig.

Het vraagt om een verandering en in de waan van alledag, maar ook de vastgeroeste patronen die ieder mens heeft, zijn soms moeilijk te doorbreken. Als je dan vaker met medium Richard belt, zul je zien dat de verandering makkelijker gaat.

Hij reikt je de sleutels uit, om deuren te kunnen en te durven sluiten. Vaak kunnen we het wel, maar durven we het niet. Bang om iets achter te laten, wat we kennen. Maar aan de andere kant ons op geen enkele manier vreugde biedt.

De cliënten zijn blij met hem, dat lezen we in zijn reviews. Je hebt zoveel te vertellen en het klopt allemaal. Wat jij kunt zien, heeft nog nooit iemand anders mij zo mee gegeven. Je helpt zeer nauwkeurig en met oprechtheid en liefde.

Je inzichten over mijn toekomst en hoe ik daar kan gaan komen, ga ik zeker toepassen.