Medium Rosali, fungeert als een doorgeefluik

Medium RosaliMedium Rosali, fungeert als een doorgeefluik. Ze presenteert zichzelf op Top-Paragnosten, als doorgeefluik. Waarmee medium Rosali wil aangeven. Ik geef de antworoden niet, ik rijg ze voor jou door vanuit het universum. Als een doogreefluik werkzaam, onder boxnummer 43.

Wat wel heel mooi is, dat Rosali dit zo aangeeft. Dat betekent dat zij voor jou zich kan verbinden met het hogere, met het onzichtbare en daaruit de antwoorden voor jou kan opvangen. Ze krijgt de antwoorden van boven van haar gidsen.

Een van haar gidsen is Rosali, vandaar ook haar naam, als medium bij Top-Paragnosten. Haar gidsen geven zuivere antwoorden, waar jij dus zeker iets aan hebt. Hoe gaat medium Rosali te werk?

Ze heeft 3 dingen van je nodig. Je naam, je geboortedatum en je stem. Als ze die heeft, verzekert ze jou dat de antwoorden op je vragen heel snel en vlot zullen doorkomen. Daarnaast belooft ze je privacy en vertrouwelijkheid.

Een medium die verbonden is met het Hogere, waar kun je je daar bij voorstellen? En die antwoorden doorkrijgt van gidsen? We hebben allemaal gidsen, of een gids. We zijn ook allemaal zelf verbonden met het Hogere, Het Goddelijke.

Alleen als je een echt medium of paragnost bent, dan ben je in staat de boodschappen als doorgeefluik door te kunnen geven. Dat niet wil zeggen, dat jij er niet toe in staat bent. Wel degelijk, alleen wat ga je er voor over hebben, zelf.

Een gids is een ziel, die je soms kent als een dierbare overledene uit het verleden. Maar het kan ook zomaar iemand zijn, die je niet op het aardse hebt gekend. Dan is je gids er al een uit vorige levens. Een gids is dus een ziel.

Jij bent een ziel, ieder mens is een ziel. Het lichaam, wat wij de mens zo ongelooflijk belangrijk hebben gemaakt, verdient die plek spiritueel gezien helemaal niet. Het is de ziel die telt, die belangrijk is.

Een gids is een niet geïncarneerde ziel. Niet geïncarneerd wil zeggen, dat er geen sprake is van een lichaam. Het is een ziel, die niet op het aardse vertoeft. Dit is een verschil met contact met Engelen. Dat zijn geesten uit de andere wereld, dat zijn geen zielen.

Hoe maak je contact met een gids? Het zijn de ingevingen die je plotsklaps binnenkrijgt, dat zijn antwoorden van je gids. Als je wakker wordt, tijdens een wandeling, luisteren naar muziek, een meditatie.

Ineens floept er iets binnen. Je gids wil je iets zeggen, iets aten weten, iets met je delen. Het is een kwestie van oefenen om dit onder de knie te krijgen. Een heel vluchtig leven van hot naar her en een bomvolle agenda, horen hier uiteraard niet bij.

Dat wil niet zeggen, dat je dan geen ingevingen krijgt. Die krijg je wel, maar sta je er voor open? Heb je dusdanig rust in je systeem, dat antwoorden te horen zijn. De bellers op Top-Paragnosten vinden Rosali een zeer fijn medium. Die rake antwoorden geeft en ongelooflijk fijne readings.

Ze is een aanwinst voor deze spirituele hulplijn, een top medium en ook top paragnosten vind je hier