Medium Samira, voor het verleden en heden

SamiraMedium Samira, voor het verleden en heden. Laten we medium Samira aan je voorstellen. Te vinden onder boxnummer 24 op de spirituele lijn Top-Paragnosten. Ze staat voor je klaar om naar je verleden en heden te kijken. Ze zegt er nadrukkelijk bij, dat ze niet naar de toekomst kijkt.

Samira is een helderziend, heldervoelend en helderwetend medium, ze bezit diverse gaven waarmee ze jou spiritueel bij kan staan. Denk hierbij aan vragen op gebied van liefde, liefdesrelaties en werkgerelateerde vragen.

Ook kun je bij medium Samira bij Top-Paragnosten terecht voor een karakteranalyse van een persoon, of over jezelf. Of iemand gevoelens voor je heeft. Of iemand zijn intenties zijn. Het komt nogal eens voor dat we iemand ontmoeten en dat er dan op geen enkele manier duidelijk is wat de ander nou wilt.

Op een gegeven moment wil je weten waar je aan toe bent. Eigenlijk heb je het antwoord al, maar is altijd fijn als een medium met gaven dit voor je kan bevestigen. Hoe kan het dat jij het antwoord al zelf weet?

Welnu, we bezitten allemaal spiritualiteit. Is zelfs een klein stukje van ons brein. Maar als dat niet wordt aangeraakt, dan heb je de wijsheid niet. Maar weten doe je het dan al wel. Spiritualiteit kijkt anders.

Weet ook heel goed wat liefde is, doet en kan. Dat liefde altijd iets laat zien, duidelijkheid bijvoorbeeld. En als er geen duidelijkheid is, weet je zelf ook, die gaat er niet komen. Of ik ben zelf niet duidelijk, durf dat niet te zijn.

Of de ander is niet duidelijk, dan durft die dat niet te zijn. En als je dat niet durft, ben je dan klaar om op een juiste manier een liefdesrelatie aan te gaan. Vraag je dat gewoon eens af. Heb je dan de juiste houding als het op liefde aankomt.

Samira werkt graag met gerichte vragen, waarbij ze ook je naam en leeftijd nodig heeft. Geen geboortedatum. Bereid je dus goed voor op een gesprek met medium Samira, dan voorkom je teleurstellingen.

Dat is tevens waarom medium Samira geen toekomstvoorspellingen doet. Als ze aangeeft, het wordt niets, vervliegt bij jou alle hoop. Maar het ontneemt je ook je levenslessen. Als ze zou aangeven, dit wordt geweldig.

Ga je achterover hangen en verder nergens naar kijken. Kies je dan zelf voor je eigen toekomst? Werk je dan voor je eigen toekomst, of laat je die afhangen van een ander. Denk je dan dat jij hier gelukkig van wordt.

Nee, want je laat iemand anders over jouw leven beslissen en jouw pad kiezen. Daar wordt geen mens zelf gelukkig van. Er bestaat voor ieder mens maar één pad en dat is zijn eigen pad. Die die leeft vanuit zijn eigen innerlijke kracht.

Samira geeft aan dat ze op jouw vragen zal antwoorden met datgene wat je moet weten, niet wat je wilt horen. Vertel ik iets waarbij je denkt, dat is nieuw voor mij. Ga er dan je hoofd niet over pijnigen. Je merkt op een gegeven moment vanzelf, dat datgene wat je hebt gehoord, er is.

Dit is nu zo bijzonder aan het raadplegen van een topmedium!