Medium Selma, Tarotiste al meer dan 30 jaar

Medium Selma, Tarotiste al meer dan 30 jaarMedium Selma, Tarotiste al meer dan 30 jaar. We kunnen op Top-Paragnosten niet om haar heen, medium Selma, die al ruim dertig jaar werkzaam is als tarotiste. Die daarnaast van kinds af aan al helderwetend, helderziend en heldervoelend is.

We kunnen niet anders zeggen, dat dat medium Selma, te vinden onder boxnummer 35 op de spirituele website van Top-Paragnosten, een van de kanjers is. En we zeer blij zijn, dat ze deel uitmaakt van het team van Top-Paragnosten.

Via de tarot kaarten en hun symbolen, wijs medium Selma je de weg en verschaft ze je helderheid in de situatie waarin je je bevindt. Daarbij begeleidt ze je heel graag, met liefde door het proces heen.

Geen enkele vraag zal onbeantwoord blijven, als je met Selma belt. Haar tarotkaarten onthullen alles. Ze is er een meester in om ze te duiden en jou alle geheimen te onthullen die ze in de tarot voor je ziet liggen.

Je kunt haar met een gerust hart consulteren. Ze is gescreend en zuiver bevonden in haar antwoorden. In haar oprechtheid en puurheid. Ze weet wat ze doet, zal niemand misleiden, of iets op de mouw spelden.

De kaarten onthullen ook je verleden, daar ontstaan de blokkades waarmee je nu worstelt. Als je verleden helder wordt geschetst door medium Selma, zal er al een rust over je heen gaan komen. Ineens valt alles op zijn plaats.

Ze maakt voor jou zichtbaar, wat je zelf niet meer weet, wellicht hebt geblokkeerd. Niet bang zijn daarvoor, het zal juist een opluchting voor je zijn. Door een consult met Selma kom je toe aan het verwerken er van.

Waardoor je daarna een verlichting voelt. Als je eenmaal weet, waardoor jij vastloopt, kan gekeken worden naar het heden. Selma zal je daarbij van inzichten voorzien, hoe je verder kunt, zonder ooit nog vast te lopen.

Niet dat dat na een consult zal lukken, er is iets in gang gezet, je energie stroomt weer. Je voelt je krachtiger, beter in je vel. De liefde voor jezelf komt weer terug. Dan kan er een blik worden geworpen op de toekomst.

Die zal niet aangevlogen komen. Als we er een beeld bij hebben, vraagt het altijd ook iets van onszelf. Geloof en vertrouwen hebben. Er alles voor over hebben, zonder angsten er bij te hebben. Je zult zien dat medium Selma van Top-Paragnosten je daarbij op een fijne wijze zal adviseren.

De consulten met haar ervaar je als liefdevol, plezierig, rustig, duidelijk. Je merkt dat je spreekt met een hele wijze vrouw, die al haar gaven voor ju zal inzetten en aanspreken om je een topconsult te geven.

Na het consult ervaar je een serene rust. Blijkt ook uit haar reviews. Ze wordt ervaren als puur, rustig, helder, wijs, overzicht en haar enorme fijne adviezen. Waarbij je het gevoel hebt, ik kan iets doen.

Ik kan echt vooruit hiermee, ze zet als het ware je leven op zijn kop, alleen dan in positieve zin.