Neemt hij nog contact op?

Neemt hij nog contact opNeemt hij nog contact op?

Een veel gestelde vraag aan spirituele hulpverleners. Snappen wij van www.top-paragnosten.nl heel goed. Je hebt iets gehad en misschien al wel voor een langere tijd. Misschien zelf getrouwd, samengewoond en dan ineens is het over en uit. Verbazing alom.

Nu blijkt dat de verbazing er wel is, maar vaak is hier dan toch al wel het een en ander aan vooraf gegaan. Neemt niet weg. Het voelt aan alsof de grond onder je voeten is weggeblazen en je wilt graag weten of er weer contact komt.

Als medium kun je deze dingen zien en kun je de beller van een gedegen antwoord voorzien. Als je dan iets dieper kijkt en aangeeft wat je ziet, dat er gespeeld heeft, wordt dat vaak door de belelr beaamd.

Vaak is dit nodig om alle partijen wakker te schudden. We hadden dan wel een relatie, maar ik zit eigenlijk altijd op zijn huid. We waren wel samen, maar we hebben nooit naar elkaar echt uitgesproken voor elkaar te gaan.

Of, ik ben net met hem samen en hoor ineens niets meer. Of deze, we waren een paar maandjes samen en nu zegt hij overspannen te zijn.

Er zijn ongelooflijk veel redenen waarom contact ineens stilvalt, of in zijn geheel wegvalt. In feite is dat ook de vraag van de beller niet. Die wil weten of er weer contact komt. Als medium kun je dat aanvoelen of weten.

Het kan zelfs zo zijn, dat de vraag wordt gesteld, omdat de beller eigenlijk niets meer wil horen. Er helemaal klaar mee is, maar voorbereid wilt zijn, voor het geval dat.

Maar dan zeg ik er vaak achteraan. Dat geeft even een opluchting hé, als ze het antwoord horen dat wat ze zelf graag willen, te gebeuren staat. Voel je deze opluchting straks dan ook nog, vraag ik. Of ben je voor even opgelucht en blij en slaat daarna de angst en de stress weer toe.

Vaak is het dan even stil. Moment van bezinning. Wakker worden. Nou, nu je het zegt, inderdaad, straks dan is er een grote kans, dat ik weer begin te twijfelen. Zie je dat de beantwoording van je vraag, dat je daar eigenlijk helemaal niet zoveel mee kunt.

Ja, inderdaad. En dat het universum dit niet zomaar doet en je er iets mee wil duiden. Dat de reden misschien wel heel anders is, dan waar jij nu aan denkt of naar kijkt. Dan wil de beller dat heel graag weten en dat vind ik dan zo fijn, dat ze de ruimte voor zichzelf nemen, om even te luisteren naar de echte reden.

Want daarmee kunnen ze namelijk echt aan de slag. Want alleen te weten of er nog contact komt, kun je in feite niets meer dan nog steeds zitten wachten. En we willen iets kunnen doen, want dan geven we ons brein een seintje, dat we meewerken aan de oplossing.

Kijk eens terug in je leven, zeg ik dan medium Clarisa. Is dit je vaker overkomen? Heb je al vaker pech gehad op het liefdespad. Jazeker. Wil het universum je dan wellicht een andere boodschap meegeven. Maar dat jij die boodschap zelf nog niet ziet?

De boodschap dat jij nog onvoldoende van jezelf houdt. Want weet je, iemand die oprecht van zichzelf houdt. Die wacht niet, vraagt zich dit niet af. Omdat die weet dat die zich daarmee in liefde te kort doet.

Medium Clarisa box 53

Top-Paragnosten