Nieuwe maanritueel

Zolang je gelooft, ontvang je. Nieuwe maanritueel. Tijdens de nieuwe maan kan je intenties en wensen uitzenden, het geloof erin versterken en ontvangen. Als je gelooft, ontvang je.Zolang je gelooft, ontvang je. Nieuwe maanritueel.

Tijdens de nieuwe maan kan je intenties en wensen uitzenden, het geloof erin versterken en ontvangen. Als je gelooft, ontvang je. Door een ritueel te doen op de nieuwe maan, ruim je oude bagage op en verwelkom je nieuwe kansen. Gedurende de nieuwe maan is de energie sterker en door de stand van de maan en planeten kan je bepaalde wensen sneller aantrekken. Klinkt heel makkelijk maar zo is het niet. Heel vaak geloven we niet dat we bepaalde zaken na ons toe kunnen trekken. Het is geen magic maar het is wel magisch. Op de nieuwe maan is het een goede manier om alvast te beginnen met het manifisteren van je nieuwe wensen. Door er serieus een ritueel aan te wijden, zet je iets in werking. Dit werkt natuurlijk alleen bij goede zaken. Laten we beginnen!

Verzamel onderstaande benodigdheden:

Creer een altaar. Op je altaar verzamel je je waardevolle objecten – afbeeldingen, gevonden voorwerpen en dergelijke. Heilige objecten zoals een beeld van Maria kan natuurlijk ook. Wat voor jou waarde heeft en jou energie geeft. Als je gebruik maakt van kruiden met helende of symbolische eigenschappen dan draagt ​dit zeker ​bij aan je ritueel. Kristallen zijn mijn favoriet, voor advies of een persoonlijke kristal kan je me altijd bellen. Kaarsen zijn een must. Met een klein dagboek bij de hand kun je je intenties bijhouden.

Dit is het belangrijkste onderdeel van het ritueel, want je inzet is de sleutel. Neem een ​​bad met zeezout om je veld van negatieve energieën te zuiveren. Salie is een kruid dat wordt gebruikt om een ​​ruimte te zuiveren en het heilig te maken voor een ritueel. Reinig je omgeving voor je bad of douche.

Steek het uiteinde van de salie-stok aan en blaas erop totdat er een smeulende gloed is. Gebruik het rond je eigen lichaam, en in de ruimte van je ritueel. Maak je geest vrij van meditatie, gebruik muziek of kalmeer gewoon in je gewijde, heilige gebied.

Zorg ervoor dat je geaard blijft. Dit is iets dat altijd belangrijk is, om verbonden te blijven met aardse energie. Te vaak vergeten we de aarde onder onze voeten te voelen. Doe een boom-grondoefening is een van mijn eigen dagelijkse rituelen. Kort samengevat, het visualiseert de wortels die de aarde binnengaan, door de lagen, in de kern, en dan trekt die energie weer door je voeten omhoog. Het beweegt door elke chakra, komt uit de top en naar beneden om je heen. Probeer deze of een andere variatie van aarding voordat je nieuwe maanintenties instelt.

Nadat je een heilige ruimte hebt vrijgemaakt en je energie hebt geaard, ben je klaar om je intenties in te stellen. Maak een lijst van wat je zou willen tekenen in je leven, en Dream Big! De nieuwe maan is een moment om te toveren wat buiten bereik lijkt, en het creëren van de visie is de eerste stap om het te realiseren. Maar dit zijn niet alleen woorden op papier. Terwijl je ze opschrijft als intenties, verplicht je je om je deel te doen om ze echt te maken. Sommigen noemen het co-creëren, omdat je je opent voor universele energieën om dromen in gang te zetten.

Je intenties komen voort uit de verlangens die steeds weer naar boven komen. In de dagen voorafgaand aan de nieuwe maan moet je nadenken over die verlangens en zien welke beelden, dromen en gedachtestromen er boven komen.

Als je van plan bent een baan te krijgen of je ideeën omzetten in een business, bind ze dan aan een heliumballon en stuur ze weg. Of schrijf ze op een stok en bied het aan bij het vuur. Om je voor liefde open te stellen, plaats je lavendel en een rozenkwarts in een klein zakje, samen met de kwaliteiten die je zoekt.

Een groot deel van succes hebben met nieuwe intenties van de Maan is wat erna komt. Zoek naar manieren om ze levend te houden. Leg ze op een zichtbare plek of bewaar ze in uw portemonnee. Maak aantekeningen in je dagboek over je voortgang. Fijne nieuwe maan!

Katharina box 64 Medium

Katharina
Medium | Psychic | Tekstschrijfster