Paragnost Es, Beste iedereen

Paragnost EsEr brand al een tijdje een verlangen in mij om ervaringen te delen. Als paragnost op een lijn spreek je veel mensen elk persoon heeft een eigen verhaal, verlangen en vraag mbt behoefte.
In al mijn gesprekken ga ik kijken waarmee ik mensen klanten van dienst kan zijn. Je analyseert de vraag en behoefte en vraagt zowel de bovenwereld als de kaarten raad bij het vertalen van de vraag naar een antwoordt
.
Het opvallende van het werk is dat veel mensen eigenlijk voordat ze mij bellen hun gevoel van zelfvertrouwen zijn kwijt geraakt. Hoor ook vaak zeggen, ja eigenlijk wist ik dit wel, maar wil graag bevestiging.
Hoe komt het toch dat mensen zichzelf als er vragen van verlangen en liefde spelen niet meer vertrouwen op hun eigen innerlijk?.

Is het krijgen van bevestiging van die ander belangrijker geworden dan uw eigen gevoel? Ze vragen me dan, maar Es, klopt mijn gevoel? Natuurlijk zeg ik dan. Je eigen gevoel klopt altijd! altijd! die ander laat zich niet sturen, nee klopt. Maar is die ander belangrijker geworden dan jij bent?.
Denk er eens over na….Dit is niet aan mensen die alleen hoog hebben gestudeerd, iedereen lijkt wanneer het gaat over gevoel wat verloren. Ik zelf herken het ook, dat is ook de reden dat ik erover schrijf want’; hoe komt het toch dat een ander zoveel macht heeft? Ik realiseer me dat alle mensen welke afkomst of achtergrond vast loopt op dit stuk, inclusief mezelf.
Vaak raad ik mensen aan om te ”leren” mediteren. Mediteren brengt zoveel meer dan stil zitten en nergens aan denken.

Mediteren wordt door alle spiritualisten aangeraden, en waarom?” omdat mediteren ervoor zorgt dat er nieuwe impulsen komen nieuwe ideeën. Het zorgt ervoor dat je trilling ophoog gaat, je staat meer in contact met het universum. Uiteindelijk zullen mensen de lijn niet eens meer bellen, niet dat ik ze niet van dienst wil zijn, maar omdat ze zelf de antwoorden krijgen. Dat maakt dit werk zo mooi, niet om er rijk van te worden, maar om mensen echt te kunnen helpen. Als je mij vraagt raad ik het zelfs op scholen aan voordat de lessen beginnen van onze kinderen, onderzoek heeft zelfs al uitgewezen dat meditatie 80% van de ontwikkeling en het opnemen van informatie bevorderd, het is me daarom ook een raadsel waarom mensen dit nog niet toepassen. Ik ben hoopvol voor de toekomst en de diensten die ik nog verder mag verlenen. Het werken met mensen is helemaal waar mijn hart sneller van stroomt.
Ik wens iedereen die dit lees een mooie lees ervaringen.

Namaste Paragnost Es box 44