Paragnost Lize, werkt met karakteranalyses

Paragnost LizeParagnost Lize, werkt met karakteranalyses. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderruikend, zijn de spirituele gaven van paragnost Lize. Te vinden op de spirituele website Top-Paragnosten onder boxnummer 45.  Daarnaast legt ze voor jou, als je dat wilt, de Tarotkaarten.

Je kunt ook een foto naar paragnost Lize opsturen, dat is gratis op de website van Top-Paragnosten. Als je daarna Lize belt, zal ze aan de hand van de foto van diegene die op de foto staat, een hele secure karakteranalyse maken.

Velen weten niet dat de mogelijkheid aanwezig is om gratis een foto naar een van de spiritueel consulenten van Top-Paragnosten op te sturen. Vaak weten we ook niet wat er met een foto gedaan kan worden.

Deze kan dus gelezen worden. Als je naar een spirituele beurs gaat, kan iemand je vragen om een foto of iets wat van een persoon, waar je iets over wilt weten, bij je hebt. Hetzij een ring, een ketting, een armband, maar dus ook een foto.

Alles is energie en goede mediums en paragnosten kunnen aan de hand van een foto of voorwerp, energie van de desbetreffende persoon opvangen. Dat noemen we dan een karakteranalyse. Ook worden voorwerpen voor andere zaken gebruikt.

Als er bijvoorbeeld sprake is van een vermissing. Of er geen contact meer is, elkaar uit het oog bent verloren. Maar bijvoorbeeld ook als je iemand hebt ontmoet en meer over die persoon te weten wilt komen.

Ook dan kan het gratis opsturen van een foto aan een consulent van Top-Paragnosten heel fijn zijn.

Je kan dan antwoorden krijgen, waardoor je meer te weten komt over de persoon. Waarmee je rust kunt krijgen, of te weten komt hoe iemand in elkaar steekt. Weet wel, dat ieder mens anders is. Waarom zeggen we dat er bij?

Iemand kan te vertrouwen zijn en een goed hart hebben, echter dat wil nog niet zeggen, dat die persoon bij jou specifiek ook past. Ieder mens is uniek, heeft een eigen karakter en gedrag. Het is heel belangrijk ook naar je eigen gevoel te luisteren of de ander bij jou hoort en past.

Paragnost Lize heeft naast haar spirituele gaven, een sterke intuïtie, waarmee zij heel veel kan aanvoelen. Jij kunt hier gebruik van maken, door al je vragen waar je mee zit, aan haar te stellen. Ze zal ze liefdevol doch duidelijk van een antwoord voorzien.

Indien nodig pakt ze de tarotkaarten er bij en doet ze voor jou een legging. Hiermee kan zij, samen met haar intuïtie voor jou heel veel betekenen, op de momenten dat je vastloopt. Zij weet waarom je vast bent gelopen.

Ze weet ook, paragnost Lize hoe ze jou van inzichten kan voorzien om uit het vast gelopen zijn, te komen. Die inzichten geeft ze je graag mee. Vraag dus niet alleen of de situatie zich oplost en het were goedkomt.

Vraag ook welke weg jij er voor dient te bewandelen, dat is eigenlijk nog een veel belangrijker vraag. Want hiermee kun je iets doen. Je kunt aan de slag, waardoor het vastlopen, al zich snel begint op te lossen.

Je kunt ook paragnost Lize consulteren voor advies en wijze raad.