Paragnost Marco, spiritueel coach en life coach

medium marcoParagnost Marco, spiritueel coach en life coach. Hij heeft niet veel van je nodig, geeft medium, paragnost Marco aan op de website Top-Paragnosten. Ik kan heel snel je situatie invoelen en er op reageren. Ik ben spiritueel coach en life coach.

Naast mijn coachschap ben ik ook een helderwetend en een heldervoelend paragnost en medium. Je vindt mij, medium Marco onder boxnummer 61 op een geweldige hulplijn die Top-Paragnosten heet. Mijn specialisaties zijn.

Empathie, narcisme, liefde, wonen en werk en alles wat hiermee samenhangt, kun je mij vragen over stellen. Geen vraag is te gek en zoals gezegd, veel heb ik niet van je nodig om op je energie in te kunnen voelen.

Zodra ik voor je aan de slag ga, krijg ik energieën en beelden door als antwoorden op jouw vragen. Die over alles mogen gaan, waar jij mee zit. Ook vragen over huisdieren zijn welkom. Marco zet je graag weer in vrede, licht en liefde.

Paragnost Marco bezit ook sjamanistische eigenschappen waarmee hij op afstand je kan healen. De rust in jezelf weer kan laten voelen. Waardoor je beter in je energie komt te zitten. Er speelt momenteel veel, geeft Marco aan.

Dit alles voelen wij on ons onderbewuste. We zitten daardoor, zonder dat we het weten, in een groot transformatieproces. Zeg maar gerust wereldwijd. Marco kan je helpen dit pad zonder al te veel hobbels te bewandelen.

Zodat jij klaar bent om de nieuwe tijd, waar we naartoe gaan met zijn allen, alvast vanuit de rust toe kunt laten en toe kunt passen. De mens is op weg naar gelijkwaardigheid, wederzijds respect en acceptatie.

Ook voor HSP en narcisme kun je bij paragnost Marco op Top-Paragnosten terecht. In alles wat ons overkomt, zit een les, een talent. Als je die er in kunt zien, ben je door het proces heen. Maak je je los van de narcist, die niets voor niets je leven binnenstapte.

Dat klinkt cru, we leggen en wijzen altijd naar de narcist. We hebben er zelf ook een aandeel in. In die zin, als je niet weerbaar bent gemaakt, geen zelfvertrouwen hebt meegekregen, kies je om de verkeerde beweegredenen voor een partner.

Heb je ene luisterend oor nodig! Ook dan kun je bij Marco terecht. Waarbij hij, indien je daar om vraagt, uiteraard ook zijn visie op het gebeuren zal geven en handvatten, als je die wilt ontvangen. Jij bent tenslotte de cliënt.

Als je wilt, kan paragnost, medium Marco ook nog een kaartlegging doen. Hij legt de Lenormandkaarten voor je uit. Wat vinden diegenen van hem, die hem reeds hebben geconsulteerd?  Marco biedt zoveel steun en liefde. Hij weet je gerust te stellen, waar je mee zit. Heeft door dat je je alleen en eenzaam voelt, doet daar iets mee.

Hij begrijpt alles zo goed en geeft je inzichten mee om bij jezelf de rust te bewaken en je niet meer eenzaam en alleen te voelen. Het is een man met een enorm empathisch vermogen.

Een aanwinst voor Top-Paragnosten, absoluut een aanrader voor een spiritueel consult.