Paragnost Marga, transmedium

margaParagnost Marga, transmedium. Op de spirituele website Top-Paragnosten vind je paragnost Marga onder boxnummer 65. Ze is al even aanwezig op deze spirituele hulplijn en gezien haar staat van dient, is dat niet vreemd. Ze is een transmedium, en communiceert via haar gidsen en engelen.

Wat is een transmedium? Dat is een medium of paragnost die in trance raakt als er een vraag wordt gesteld en dan boodschappen doorkrijgt. Dat kan via gidsen zijn, maar ook via engelen. Welnu paragnost Marga, werkt op deze manier.

Ze gaat, nadat je haar een vraag hebt gesteld in trance komen. Dan hoort zij boodschappen en die vertaalt ze voor jou in woorden, die ze aan jou mededeelt. Het zijn dus de gidsen of de engelen die haar van antwoorden voorzien.

Dit werkt dus op een andere manier dan dat een medium of paragnost heldervoeldend, helderziend, helderwetend of horend is. Die vangt ook boodschappen op, maar doet dat met de eigen gaven. Daar kan ook een gids of een engel bij te pas komen. Alleen is het medium of de paragnost zelf degenen die de boodschappen doorkrijgt.

Het is een bijzondere beleving als je paragnost Marga consulteert. Je zult dat wel merken als je haar belt. Haar manier van werken als paragnost is getest bij het parapsychologisch instituut. Dit instituut onderzoekt diverse verschijnselen op spiritueel gebied.

Hierbij kun je denken aan telepathie, helderziendheid, voorspellen van een toekomst. Het instituut gaat onderzoeken of vormen van spirituele hulpverlening echt zijn en of iemand inderdaad over deze gaven, die de persoon zegt te bezitten, beschikt.

Paragnost Marga mag zich dus met recht een transmedium noemen, die inderdaad contact kan maken met engelen en gidsen. Het instituut heeft dit bevestigd. Dat wetende, weet je dat je bij paragnost Marga aan het juiste adres bent, voor een zuiver consult.

Naast haar transmediumschap, bezit Marga ook gaven. Ze is ook heldervoelend, helderhorend en helderziend. Oftewel, ze ziet beelden die ze voor jou vertaalt in woorden. Ze hoort dingen die ze aan jou doorgeeft en ze voelt ook zaken aan.

Als je wilt, pendelt ze voor jou je vragen. Maar ze kan ook een kaartlegging doen. Met andere woorden. Marga is van veel spirituele markten thuis en kan je op allerlei manieren helpen. Ze geeft ook healingen.

Een healing kan op afstand worden gegeven. Dat is fijn, dan hoef je er de deur niet voor uit. Een healing is het doorsturen van energie van de gever naar de ontvanger. Als er sprake is van blokkades, kan door middel van een healing deze worden opgelost of worden doorbroken.

Je energie wordt dan door paragnost Marga gereinigd tijdens een healing. Wat merk jij er van? Je ervaart rust, je voelt dat in je systeem balans ontstaat. Omdat de blokkade, waardoor je energie niet meer kon stromen, weer op gang wordt gemaakt.

Als we de reviews zien van Marga, lezen we, wat een geduld heeft ze, ze is vriendelijk, met rake antwoorden. Je hoeft haar niet veel te vertellen, ze weet direct waar de schoen wringt. Haar antwoorden alleen al, zijn helend.

Met andere woorden, paragnost Marga is een aanwinst op de spirituele website Top-Paragnosten!