Paragnost Marie, pendelaar en kaartlegster

Paragnost Marie, pendelaar en kaartlegsterParagnost Marie, pendelaar en kaartlegster. Ze is een bekende op de website van Top-Paragnosten, paragnost Marie. Van kinds af aan al paranormaal en spiritueel. Met andere woorden, een oude rot in het spirituele vak. En dat blijkt ook wel. Veel bellers gingen je reeds voor.

Van kinds af aan krijgt paragnost Marie al dingen door en heeft ze contact met haar gidsen. Daar kun jij dus goed gebruik van maken, want zo kan zij jou paranormaal en spiritueel helpen. Je vindt paragnost Marie onder boxnummer 23 op de spirituele hulplijn Top-Paragnosten.

Ze pendelt en daarmee kun je hele rake antwoorden van haar krijgen. Zorg wel dat je duidelijke, enkelvoudige vragen stelt. Waar een antwoord op gegeven kan worden in de vorm van een ja of een nee.

Vind je het lastig zelf de vragen van te voren te bedenken, geen probleem, paragnost Marie helpt je er bij. Naast pendelen, kun je ook bij haar terecht voor diverse kaartleggingen. Marie legt de Lenormand kaarten, de engelen- en de inzicht kaarten. Maar ze heeft nog een troef voor jou.

Ze kan namelijk ook voor jou de verleden- heden- en toekomstkaarten leggen. Heb je hier behoefte aan, zoek paragnost Marie dan echt eens op. Dan begrijp je ineens veel meer van je verleden, maar ook van je heden en krijg je tevens antwoorden voor je toekomst.

Je hoeft haar eigenlijk alleen maar je naam en geboortedatum te geven en eigenlijk heeft ze aan je stem al voldoende om op je energie in te voelen. En jou van alles te vertellen. Ze is namelijk intuïtief heel sterk.

Haar intuïtie gebruikt ze ook, als ze een kaartlegging voor je doet. Daarbij krijgt ze ook beelden door en antwoorden van haar gidsen. Al deze informatie gebruikt ze om jouw vragen te beantwoorden.

Maar ook om je van inzichten te voorzien als je bent vastgelopen in situaties. Denk hierbij aan relationele problemen, financiële obstakels, vragen gerelateerd aan werk bijvoorbeeld. Paragnost Marie is er ook als je een luisterend oor nodig hebt.

Ze is een all round paragnost, die jou helpt je leven weer op de rit te krijgen. Want de reden dat we met een spiritueel hulpverlener in contact treden, hij bijna altijd te maken met iets in je leven, waar je in vastgelopen bent.

Dan ineens komt het in ons op eens een spiritueel hulpverlener te raadplegen. Die kunnen de toekomst voorspellen toch! Paragnost Marie kan dat, door haar gaven te gebruiken, beelden voor jou te zien, als ze invoelt op je energie.

Maar ook door een kaartlegging voor je te doen waaruit jou toekomst naar voren kan komen. Er zijn niet veel spiritueel hulpverleners die gebruik maken van de verleden- heden- en toekomstkaarten. Des te meer interessant voor jou als je toch echt de behoefte voelt om te weten hoe iets in je leven zal gaan verlopen.

Paragnost Marie kan je daarbij helpen. Ze is al lange tijd werkzaam op de spirituele website van Top- paragnosten en mag zich om die reden dan ook een topparagnost noemen. Ze heeft al veel bellers geholpen met haar gaven die zij van kinds af aan al kent.