Paragnost, medium Shanti, zielenfluisteraar

Paragnost, medium Shanti, zielenfluisteraarParagnost, medium Shanti, zielenfluisteraar. Al 29 jaar is Paragnost Shanti bezig met het spirituele. Naast paragnost, is Shanti ook een medium, een healer, lifecoach, een creatieve therapeut en Reiki Master. Zij maakt gebruik van haar gaven, helderzien, weten en voelen.

Je vindt deze kanjer op de website Top-Paragnosten onder boxnummer 21. Shanti is met haar gaven geboren, dat betekent dat ze van kinds af aan al over veel spirituele wijsheden bezit en als je daarbij haar levenservaring optelt, heb je een medium en paragnost die staat als een huis.

Ze wordt ook wel de zielenfluisteraar genoemd, Shanti legt dit uit bij haar boxnummer op Top-Paragnosten. Ze geeft hierbij aan dat ze op een onvoorwaardelijke manier contact kan leggen met de energie van jouw ziel.

Je kunt bij haar terecht over vragen als zielrelaties, rouwverwerking, zakelijke vragen, HSP gerelateerde vragen, burn out, relaties, opvoedingsvragen. Maar ook met al je vragen over narcistische relaties.

Ze kan je een holistische Oracle reading geven. Hierbij maakt ze gebruik van Oracle kaarten, die veel over jou kunnen vertellen. Waar sprake is onder andere van disbalans. Deze kaarten zijn een inspirerende bron om je energie, te bezien, waar je die op projecteert.

Hieruit leest medium, paragnost Shanti waar bij jou de problemen zitten en bied ze je uiteraard handvatten, inzichten en oplossingen om mee aan de slag te gaan. Enerzijds weerspiegelen de Oracle kaarten waar bij jezelf de blokkades zitten.

Anderzijds geven de kaarten aan waar jouw innerlijke kracht zit. Als je dit weet, kunnen al je vragen, over soulmates, zelfliefde, verbroken relaties, toekomst, zo voor jou zichtbaar worden gemaakt, door Shanti.

Niet alleen kun je bij paragnost Shanti terecht voor een legging met de orakel kaarten, ook voor een tarotlegging of een Lenormand legging. Heb je duidelijke ja en nee vragen, pakt medium, paragnost Shanti, haar pendel er bij.

Ze houd je tijdens het spirituele consult een spiegel voor, wat zoveel zegt als, je krijgt niet alleen antwoorden van Shanti zelf. Je krijgt ze ook vanuit je eigen innerlijk weten. Antwoorden die jij uit de spiegel kunt halen, blijven in je bewustzijn zitten.

Dat heeft een enorm voordeel. Je vergeet het nooit meer en zijn de doorbraken om je leven op een andere manier in te gaan richten. Je blokkades op te heffen en voor jezelf het leven te gaan creƫren, waar jij jezelf het beste bij voelt.

Haar consulten op de website van Top-Paragnosten krijgen positieve reviews. Je bent duidelijk en liefdevol. Je draait er niet om heen. Je geeft hele duidelijke antwoorden, waar je echt iets mee kunt. Je doet uitspraken, die je niet kunt weten.

Je voorspellingen komen uit. Je krijgt niet altijd antwoorden van Shanti, die je wilt horen. Achteraf zie je dan dat ze gelijk heeft, ondanks dat het soms lastig te accepteren is, dat je niet hoort, wat je zou willen horen.

Je bent recht door zee, puur en betrokken. Een consult met jou sluit je af met sprankelende energie. Je bent je geld waard medium, paragnost Shanti!