Paragnost Ramsay, kaartlegger van diverse decks

Paragnost Ramsay, kaartlegger van diverse decksParagnost Ramsay, kaartlegger van diverse decks. Een doorgewinterde kaartlegger, met zeer veel ervaring, paragnost Ramsay. Te vinden op Top-Paragnosten onder boxnummer 59. Hij is, zoals hij zelf aangeeft op zijn profielpagina half Indisch en half Surinaams. Deze landen staan bekend om hun spiritualiteit.

Waar veel meer aandacht aan wordt besteed dan in de ons bekende Westerse landen. Niet vreemd dus dat Ramsay te vinden is op Top-paragnosten. Paragnost Ramsay is een rasechte kaartlegger. Je kunt bij hem terecht voor diverse leggingen.

Hij legt voor jou, als je dat wilt, de lenormand kaarten, de engelen kaarten en de zigeuner kaarten. Alle 3 totaal verschillende decks, maar wel kaarten waar je absoluut iets aan hebt. Ramsay legt ze voor jou allemaal. Deze kennis heeft hij in huis.

De kaartleggingen geven jou hele mooie inzichten over je verleden, je heden en je toekomst. Bij de kaartleggingen maakt hij ook gebruik van zijn spirituele gaven, heldervoelendheid en helderhorendheid.

Met deze gaven neemt hij een kijkje in je energie. Ja, we zijn als mens energie. Vaak zijn we ons daar helemaal niet van bewust. We doen, we gaan, we praten, werken, slapen, eten, maar dat daarbij energie komt kijken.

Dat we energie zijn en gebruiken, maar ook uitzenden, is niet echt bekend. Mediums en paragnosten weten dit wel en werken met deze energie. We kunnen uit de energie halen, waardoor je vastloopt. Waardoor relaties in je leen niet lukken.

Als je er zelf bewust van bent, dan ga je er op letten. Dan voel je wanneer je leegloopt. De een ervaart dat in een kramp, als een soort verlamming in zijn benen. De ander zijn hoofd wordt duizelig.

Allemaal tekenen van het lichaam dat de energie die of wordt ontvangen niet juist is. Of dat je zelf zorgt voor een blokkade. Want wanneer voel een mens zich het fijnst? Als die barst van de energie! Paragnost Ramsay vangt jouw energie op.

Daar gaat hij mee aan de slag en zo kan hij invoelen op jouw situatie. Dan laat hij je weten waardoor de energie bijvoorbeeld laag is, maar kan ook te hoog zijn. Het kan geblokkeerd zijn. En met zijn heldervoelend- en helderhorendheid kan hij jou aangeven hoe je de blokkade weer kunt opheffen.

Ook kun je bij paragnost Ramsay terecht voor inzichten en vragen over woon, werk en relaties. Als je dat wilt, legt hij een kaartdeck voor je uit. Kaarten kunnen ook heel goed de toekomst voorspellen.

Weet wel, een toekomstvoorspelling is de bedoeling. Maar als mens zul je dan wel de juiste manier moeten toepassen om er naartoe te werken. Vaak is dat precies het tegenovergestelde als wat je doet. We gaan vaak vasthouden.

Terwijl loslaten juist de weg is. De mens heeft moeite met loslaten. Vaak zoeken we contact in het spirituele als we iets meemaken waardoor we ons machteloos voelen. We willen die verandering niet.

Dus vastklampen. Elk medium en paragnost zal je vertellen, laat het juist los. Dan krijg je de voorspelling die de kaarten voorspelt.