Paragnost Thea, krachtige Transformatiehealer

Paragnost Thea, krachtige TransformatiehealerParagnost Thea, krachtige Transformatiehealer. Je kunt niet om paragnost Thea heen op Top-Paragnosten. Elke dag is ze online en zichtbaar aanwezig om wie er voor openstaat, met haar in gesprek te gaan. Wat heeft deze vrouw veel in haar mars als het op spiritualiteit aankomt.

Je vindt paragnost Thea onder boxnummer 22 op de spirituele hulplijn Top-Paragnosten. Thea is een transformatie healer, tevens een heldervoelend  Asension coach. Ze pendelt ook voor je, kan op gebied van astrologie veel betekenen.

Paragnost Thea is een kracht soul healer op afstand voor zowel mens als dier. Ze gaat al pendelend te werk op de vragen die jij stelt. Denk hierbij aan financiële vragen, relationele en zakelijke vragen.

Tijdens het pendelen en de beantwoording van jouw vragen, past paragnost Thea een healing toe. Je zult direct dit tijdens het spirituele consult met haar ervaren. Binnen enkele minuten zul je merken dat jouw blokkades los komen. Thea transformeert bij jou datgene wat vastzit.

Ze heeft hier een speciale techniek voor. Ze geeft aan als een doorgeefluik te werken vanuit 100% liefde. Thea spreekt van TAO Healing Hands. Als ik mijn zielen zang zing, draag ik mijn downloads over.

Thea download als het ware voor jou, liefde, compassie, vergeving, licht, vertrouwen en creativiteit. Hiermee ga jij je hart weer open kunnen stellen voor jezelf en zo genees je. Je laat de liefde weer toe.

Door de liefde voor jezelf toe te laten, kun je weer openstaan voor relaties in welke vorm dan ook. Je ziet, dit is een zeer krachtige healingsvorm, die zeer speciaal is en alleen door paragnost Thea wordt toegepast.

Ze concentreert zich op jouw energie en ondertussen pendelt ze datgene wat je aan haar vraagt. Daarbij maakt ze gebruik van Cosmic flower flesjes. Daarbij maakt ze gebruik van haar spirituele gaven, om bij jou de vastzittende blokkades te doorbreken.

Haar healings zijn zo sterk, dat je daarna zelfs met gebroken familieleden weer in contact kunt komen. Naar een ex met liefde kunt kijken. Dit is overigens de kracht van de liefde. Die Thea op een haar eigen manier kan overbrengen.

Alles wat Thea doet tijdens een reading, komt vanuit een pure, zuivere bron. Over hooggevoeligheid doet paragnost Thea de volgende uitspraak. Vroeger toen zij werd geboren, direct na de 2 wereldoorlog had je als kind eczeem en hooikoorts. Tegenwoordig noemen we dat hooggevoelig.

Maar eigenlijk is het dat jouw ja wat je voelt een ja moet zijn en niet een nee van je omgeving. Paragnost Thea stipt hier een zeer belangrijk punt aan. Laat ieder mens leven vanaf geboorte vanuit zijn eigen pure bron. Dan zijn we bezig om de wereld, die nu chaos is, op de juiste manier te transformeren.

Haar bellers geven aan daadwerkelijk rust te ervaren tijdens en na een consult met Thea. Haar zielen zang is zelfs zo krachtig, dat iemand trilling in haar onderbenen voelde, die ze al lang niet meer had gevoeld.