Parapsychologe Anne Marie

anna_mariaParapsychologe Anne Marie. Ze is al een bekend gezicht op de website van Top-Paragnosten, Anne Marie, te vinden onder boxnummer 41. Ze is een zeer ervaren parapyschologe. Wat houdt dat in en wat kun jij er mee als je haar belt voor een spiritueel consult?

Het is een omstreden psychologie, lezen we als we het woord parapsychologie opzoeken. Het is een wetenschap die zich bezighoudt met datgene wat niet gangbaar is. Wat zoveel wilt zeggen als, het bovennatuurlijke, het paranormale, wat niet zichtbaar is.

Om die reden is deze vorm van psychologie, omstreden, dat moge duidelijk zijn. Anne Marie op Top-Paragnosten is er volledig in thuis. Naast een psycholoog te zijn in para, dat “naast” of “bij” betekent, bezit Anne Marie ook andere spirituele gaven.

Ze is heldervoelend, helderwetend daarnaast paragnost. Legt ze kaarten, is reiki master en kan ze healingen op afstand geven. Tevens is ze ook een coach en een counselor. Ze heeft dus ongelijk veel expertises.

Waarmee zij jou, als je haar spiritueel consulteert absoluut kan helpen. Haar filosofie is, wat ze overigens ook nog is, filosofe, met heel haart hart en alles wat ze in zich heeft, ieder mens weer in eigen kracht te zetten.

De kracht die je meebracht toen je geboren werd, kan je zomaar zijn ontnomen. Daar hoeven helemaal geen dramatische dingen voor zijn gebeurt. Het kan zijn, dat je ouders ongelooflijk hun best hebben gedaan, maar jij je er niet gezien door voelde.

Anne Marie weet als geen ander jou dan in te laten zien waar je staat, hoe je op deze plek terecht gekomen bent en wat jij specifiek nodig hebt, om je eigen kracht, de liefde voor jezelf weer te kunnen gaan voelen, diep van binnen.

Paragnost Anne Marie leest ook foto’s. Wie weet wil je van iemand iets weten, die je net hebt ontmoet. Al langer kent, maar geen duidelijke signalen afgeeft. Er kunnen heel veel redenen zijn, een foto te laten lezen.

Schroom niet, stuur je foto gratis op aan Anne Marie via de website Top-Paragnosten en bel haar daarna, dan zal zij je alles over de afbeelding kunnen vertellen. Zo blijf je nooit met vraagtekens zitten.

Anne Marie geeft aan garant te staan voor liefdevolle consulten. Wat wil zeggen, wees niet bang om haar telefonisch te benaderen. Ze zal je met liefde ontvangen, waardoor jij je direct thuis voelt en vertrouwen krijgt.

Wat zeggen haar bellers over Anne Marie. Ze is lief, weet veel, komt snel tot de kern. Ze werkt met veel positiviteit en enthousiasme. Komt snel tot de kern, heeft een ongelooflijk snelle blik, waarmee ze de situatie razendsnel kan duiden.

Ze spreekt herkenbare taal, wel zo fijn. Dan weet je echt waar ze het over heeft. Ze is altijd alert en luistert goed. Ze weet daardoor precies aan te geven, waar je mee zit. Maar geeft je ook heel veel mee, waarmee je zelf aan de slag kunt. Om weer op eigen kracht je leven vorm te kunnen gaan geven.

Ze is een persoon die echt iets toevoegt.