Peggy, energetisch rolmodel

medium peggyPeggy, energetisch rolmodel, creatief artiest reader en healer. Al ruim 10 jaar is Peggy, te vinden onder boxnummer 20 bij Top-Paragnosten een energetisch rolmodel. Een creatieve artiest en danseres reader healer. Een coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen.

Hoe zou het zijn, geeft Peggy op Top-Paragnosten aan als je als vrouw helemaal voor jezelf zou kiezen? Ik weet als geen ander, geeft Peggy aan waar de sleutel hiervoor ligt. En wat je er voor terugkrijgt!

Een leven vol geluk en voldoening en ik help je er graag bij, tijdens een spiritueel consult met mij. Is het niet de hoogste tijd dat je jouw leven gaat vormen naar je eigen normen en waarden? Je eigen behoeftes vervult?

In plaats van constant bezig te zijn met de behoeftes van anderen te vervullen? Hoe weet je dat je dat doet en niet goed genoeg voor jezelf zorgt. Dan voel je je vaak moe, heb je geen zin, ben je kriegelig, angstig, geen concentratie.

Ergens ben je door geblokkeerd. Ik kan je vertellen, zegt Peggy waardoor dat komt. Je hebt zo wie zo niet geleerd jezelf belangrijk te vinden. Daar valt en staat alles in het leven mee. Het kan uit je en door je familie komen.

Relaties die in jouw leven niet willen lukken. Vrienden en vriendinnen die je dolgraag wilt, maar er maar mondjesmaat zijn. Als je dit ervaart, bel mij! Ik ga jou helpen je eigen leven in te kleuren met kleuren die bij jou horen en passen.

Ik ga je de geheimen vertellen waar jij de sleutel kan vinden voor je eigen geluk. Hoe je volgens jouw eigen normen en waarden je leven kunt leven. Dit alles begint met jezelf waardevol te vinden en niet zo streng voor jezelf te zijn.

Kijk je naar andere vrouwen met een jaloerse of soms afgunstige blik? Ik begrijp je, je wilt dat ook. Emmers vol energie. Hoe krijg je die? Door naar binnen te keren en te gaan voelen wat je daar voelt. En daarnaar gaan handelen.

Zo kom je in je eigen kracht te staan, waardoor je gaat stralen en je energiek voelt. Door die kracht krijg je zelfvertrouwen en ga je jezelf van waarde zien. Je gaat ook respect voor jezelf krijgen. Ik kan je met mijn coaching daarbij helpen.

Bel mij gerust, je vindt mij onder boxnummer 20 bij Top-Paragnosten. Ik heb menig vrouw met mijn energie aanpak al op weg geholpen. Ook jij kan aan de slag met jezelf te vinden en te zijn. Ik sta je daarbij bij.

Ik help je een eigen leven te creëren, een leven dat echt bij jou past. Je emoties onder controle te krijgen. Een fijne omgang met je omgeving te hebben. Jezelf mooi te gaan vinden op alle vlakken qua schoonheid.

Ik zorg er ook voor dat je je niet meer laat beïnvloeden door je omgeving. Je leeft volgens je eigen normen, waarden, wetten en regels. Je durft volledig op jezelf te vertrouwen en je bent onafhankelijk.

Durf jij dit avontuur samen met mij, Peggy aan?