Richelle vertelt

medium richelleHallo allemaal!! Ik zal me even voorstellen. Ik ben medium Richelle en ik ben net nieuw hier bij Top-paragnosten. Ik werk al een tijdje op andere website’s dus ik heb er al ervaring mee. Ik werk nu anderhalf jaar als professioneel medium. Daarvoor heb ik 9 jaar aan mijn eigen ontwikkeling gewerkt om dit werk te kunnen doen. Ik heb verschillende cursussen gedaan om mezelf goed te leren kennen, mijn gaven te ontwikkelen en om andere mensen te kunnen helpen.

Ik ben er achter gekomen, dat als je zelf niet goed weet wie je bent en wat je wilt, dat je een ander ook niet goed kunt helpen. Ik kan jou helpen als jij mij belt of met me chat via mijn gaven: helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid. Ik gebruik deze gaven om in te voelen in jouw energie en zo kan ik jou je antwoorden geven.

Naast deze gaven maak ik ook gebruik van Engelenkaarten. Via deze kaarten helpen de Engelen mij, jou te helpen. Ze vertellen mij de boodschappen en antwoorden die ik aan jou kan vertellen.

Wil je meer weten over de Engelen en hoe ze jou kunnen helpen?? Heb je vragen over de liefde, vriendschappen, werk, geld, succes of geluk? Heb je hulp nodig bij trauma’s en problemen? Of wil je gewoon een luisterend oor??

Bel me dan of start een chat met mij. Niets is mij vreemd en ik oordeel niet.

Ik wil je gewoon graag helpen.

Lieve groetjes en tot horens!!

Liefs medium Richelle box 63