Sjamaan Elise is een medium en een top paragnost

Sjamaan Elise is een medium en een top paragnostSjamaan Elise is een medium en een top paragnost. Medium en paragnoste Elise, te vinden op de spirituele website top Paragnosten, onder boxnummer 25, is inmiddels een bekend gezicht geworden op Top Paragnosten. Als ze online is, is ze ook in gesprek.

Wil je haar dus een keer spreken, weet dat je dan alert moet zijn, voor je het weet, heeft een andere cliënt haar geschaard. Niet zo gek, ze heeft enorme mooie gaven en met die gaven staat ze voor een ieder klaar.

Ook voor jou! Ze is medium en paragnoste tegelijk. Daarnaast is ze haar hele leven al bekend met het feit dat ze mooie en bijzondere gaven heeft. Ze is sjamaan, eigenlijk een sjamanka, dat is het vrouwelijke woord voor een sjamaan.

Ze heeft de Sjamaanse leer gevolgd. Dat betekent dat ze een priesteres is, maar ook een ziener, die contact kan leggen met de geesteswereld. Ze wendt haar magie aan, om ziektes, voorspellingen te doen en gebeurtenissen in control te krijgen.

Het is een soort van bemiddelaar tussen de overleden geesten en de leden van een gemeenschap. Je wordt niet zomaar een sjamaan, daarvoor zul je diverse opleidingen dienen te volgen. Ze heeft vele bijzondere gaven.

Ze is helderhorend, heldervoelend, en ook helderwetend. Ze kan dus dingen horen en aan je doorgeven. Of zien en ze dan aan je doorgeven, Maar ze kan ook zaken aanvoelen en die met je delen.

Ze is ook een healer, tevens in bezit van Reiki I en Reiki II. Ze heeft naast de inwijding in de Reiki, ook de Engelen inwijding I, II en III mogen ontvangen. Ze heeft dus veel in haar mars, om al jouw vragen die je hebt, te kunnen beantwoorden.

Ze biedt je een luisterend oor, een klankbord, en ze doet ook voorspellingen over je toekomst. Ze kan je helen op afstand, een reiki behandeling geven en boodschappen doorgeven die ze van de engelen voor jou doorkrijgt.

Ze kan invoelen waar je mee zit, wat er bij je speelt. Dat doet ze op een zeer liefdevolle manier. Ze begrijpt als geen ander waar jij mee zit. Dat je niet zit te wachten op iemand die je nog kleiner maakt, dan je bent op dat moment.

Medium, sjamaan, paragnost Elise is echt een consult waard, als we naar haar reviews kijken bij boxnummer 25 op de spirituele website Top-Paragnosten. Wat ben je toch een ongelofelijk lieve vrouw, die zo zuiver en eerlijk is. Die voorspellingen doet, die altijd uitkomen.

Ze is standvastig in haar antwoorden en supersnel met haar bevindingen. Je maakt het niet mooier dan het is, maar wat ben jij ongelooflijk duidelijk in alles en je ziet dingen tot in de puntjes. Je bent mijn steun en toeverlaat.

Nu denken mensen vaak negatief over een spirituele hulpverleners. Dat ze mensen aan een lijntje houden. Welnu, dat doen de hulpverleners op Top Paragnosten echt niet. Die hebben liever dat een klant terugkomt vanwege goed resultaten. Dan een keer een consult, waarbij de klant niet is gebaat.

Dit is de kracht van Top-Paragnosten! Kwalitatieve spirituele consulten, waarbij klanten terugkomen, vanwege de kwaliteit die wordt geboden.