Spiritueel coach Sky, boxnummer 36

skySpiritueel coach Sky, boxnummer 36. Sky is werkzaam als spiritueel coach op de website Top-Paragnosten. Zij is gespecialiseerd in narcistische relaties. Maar ook in zielconnecties, blokkades en transformatieprocessen. Ze heeft dus veel in huis, om jou, als je bent vastgelopen in het leven, bij te staan.

Vanuit spiritueel oogpunt kijkt Sky, te vinden onder boxnummer 36 bij Top-Paragnosten naar jouw situatie. Niet voor niets vanuit spiritueel oogpunt. We lopen als mens vast, omdat een leven zonder spirituele kennis en wijsheid niet kan.

We zullen dan tegen dingen aan blijven lopen, die zich blijven herhalen. Net zolang totdat we in onszelf blokkades gaan ervaren. Die voelen we als geen zin meer hebben, niet meer vooruit komen, moedeloosheid als het om verbintenissen gaat.

Sky is al enige tijd werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach, waarmee zij jou heel goed kan bijstaan met de vraagstukken die in je leven spelen. Makkelijk vanuit huis de telefoon pakken. Geen afspraak te hoeven maken, rechtstreeks bellen met Sky op Top-Paragnosten.

Als jij het zelf even niet meer weet, weet spiritueel coach Sky het wel. Ze gaat niet je problemen oplossen. Ze gaat je wel oplossingen meegeven en ook inzichten. Waar zit je eigen aandeel, wat is het aandeel van de ander.

Waar kun jij persoonlijk in groeien, welke wijsheid ontbreekt nog, die nodig is om in je eigen kracht het leven voluit te kunnen leven. Zonder blokkades en diepe dalen. Hier is Sky een kei voor jou om gebruik van te maken.

Bij haar spirituele consulten, maakt Sky gebruik van het leggen van kaarten en de pendel. Ze is gespecialiseerd in onder andere narcistische relaties. Dat zijn relaties waarbij een van de partners de macht naar zich toetrekt, ten voordele van zichzelf. De andere partner klein wilt maken en overal de schuld van in de schoenen schuift.

Je begint als partner met een narcistisch persoon heel langzaam je vertrouwen in jezelf kwijt te raken en twijfelt werkelijk aan alles.  Dat komt, omdat de narcist jou doet laten geloven dat jij het ook bent, waardoor hij je niet geeft wat hij je hoort te geven.

Sky kan als maatschappelijk en spiritueel consulent je heel goed duiden of je samen bent met een narcist. Maar ook hoe je jezelf na een narcistische relatie weer terug kunt vinden. Vaak miste je al zelfliefde en is dat DE oplossing om narcisme voor te zijn.

Sky staat je ook bij als je in een transformatieproces terecht bent gekomen. Vaak is daar al heel wat ellende aan voorafgegaan. Je voelt je alleen, klein en of je aan je lot bent overgelaten. Dat is de bedoeling ook, want alleen jij kunt jezelf helen.

Samen met spiritueel coach Sky kun je dit proces sneller en fijner doorlopen. Het is een bewustwordingsproces, dat vaak rond ons 40ste levensjaar ons tart. Als je er midden in zit, voelt het leven echt als een hel. Als je er doorheen bent, voel je dankbaarheid.

Sky staat goed aangeschreven op de spirituele website Top-Paragnosten, dat blijkt uit wat haar bellers schrijven na een spiritueel consult. Ze zijn Sky dankbaar voor haar gesprekken, die liefdevol, duidelijk en vol met inzichten zitten.

Ze is er een met kaliber!