Top Medium Amy, healer en coach

medium amyTop Medium Amy, healer en coach. Ze mag zich met recht een Top Medium noemen en Top-Paragnosten is blij haar als medium in het midden te hebben. Als ze online is, is ze in gesprek. Als dat geen goed teken is. Je vindt medium Amy onder boxnummer 42.

Amy is niet alleen een top medium, ze is daarnaast ook een healer en een coach van professie. Ze heeft alles in huis om jou, prachtige ziel, bij te staan, te helpen, je energie weer te laten stromen. Waardoor jij weer vol liefde en kracht in het leven kan staan.

Je kunt bij medium Amy terecht met lastige vraagstukken die het aardse leven met zich meebrengt. Zij kan voor jou de rode draad uitstippelen, als ervaringsdeskundige, waar je emoties op vastzitten. Waar je angsten zitten en bovenal, geeft medium Amy aan, kan ik je begeleiden weer van jezelf te gaan houden.

Laat dat het moeilijkste zijn in een mens zijn leven, geeft Amy aan en dat is ook zo. Als kind zijnde houd je onvoorwaardelijk van jezelf. Maar we moeten ons conformeren aan wetten en regels en we moeten beleefd zijn en gehoorzaam.

Dat je hierdoor niet meer van jezelf gaat houden, heeft nog geen enkele knappe kop bedacht. Of wel, maar laten ze het ons, de mens niet weten. Want angstige mensen zijn namelijk veel beter hanteerbaar.

Medium Amy op Top-Paragnosten weet hier alles van en zal jou helpen jezelf weer te vinden en te zijn. Zij heeft zelf verdriet, pijn en onmacht om kunnen zetten in weer van zichzelf te gaan houden. Als je zelf zo een proces hebt doorlopen. Kun je het een ander meegeven, hoe die daar ook weer kan gaan komen.

 

Dit is de kracht van medium Amy, waarmee ze al veel bellers heeft kunnen helpen. Amy spreekt van levenskracht, kracht is liefde en als je in zelfliefde staat, voel je je dus krachtig. Het is de kunst van het leven jezelf nooit te ontkrachten.

We denken dat we door onze omgeving worden ontkracht, niets is minder waar. Het is wat jij toelaat van je omgeving, als jij in je kracht staat, is het jouw taak om in die kracht te blijven. Amy kan je daar alles over vertellen.

Ze gaat voor jou door het vuur en zal met haar hele hart en ziel jou begeleiden naar het terugvinden van jezelf. Dat je je machteloosheid gaat inzien, dat je tot de ontdekking komt, dat je jezelf onzichtbaar maakt.

En dat dit alles er voor zorgt, dat je in je emoties komt vast te zitten. Want wie wil er nou machteloos zijn? Niemand, maar de macht willen hebben is ook weer niet goed. Om die reden is de ultieme uitkomt, levenskracht.

Als je met Amy praat, komt er een rust over je heen. Je bent zo onzeker, aan het einde van je latijn en dan vanuit een noodsprong bel je medium Amy. Die jou exact kan vertellen waar je staat, waarom je hier staat en hoe je vanaf dit punt je leven zelf vorm kunt gaan geven.

Haar bellers zijn dan ook razend enthousiast over haar spirituele consulten en sommigen bellen haar in het begin dagelijks. Omdat ze het even nodig hebben, als steun en toeverlaat.