Waarom gaat het in je leven niet zoals je zelf zou willen?

medium ClarisaVeel bellers die mij, medium Clarisa, box 53 op de website www.top-paragnosten.nl opzoeken, lopen in het leven vast. Dat is dan tevens ook het moment om een medium of paragnost te consulteren, als een soort van laatste houvast. Het zijn vaak mensen die ongelooflijk hun best doen en toch. Hun leven gaat niet zoals ze het zelf zo dolgraag zouden willen.

Zouden daar redenen voor zijn? Zou het aan hunzelf liggen? Ja er zijn redenen voor en die liggen ook gedeeltelijk aan hunzelf. We kennen el dat alles waar Te voor staat, ook niet goed is. En vaak zijn deze mensen, te vrijgevig, te aardig, te lief en dan met name voor anderen.

Ze hebben niet geleerd en meegekregen dat ze ook te in alles kunnen zijn. Ergens in hun leven zijn ze daarmee aan de slag gegaan en ervaren dat op latere leeftijd als een grote kwaal. Zo logisch als wat, want als je te lief en te aardig ben, dan kan er misbruik van je worden gemaakt. Als je te vrijgevig bent, uiteraard ook.

Maar dit is nog niet eens hun grootste struikelblok. Dat is, dat mensen die te lief en te aardig zijn, niet goed weten waar hun eigen grenzen liggen. Die kennen ze niet. Ja, die zien ze, als het te laat is. Dan zitten ze er vaak al tot hun nek toe in en kom er dan maar weer eens uit.

Wil jij dat het in je leven gaat, zoals jij wilt, zul je aan de slag moeten. Niet met anderen te gaan weren uit je leven. Of je overal van terug te trekken. Nee, je juist onder de mensen te gaan begeven. Want ga je je terugtrekken, heb je ook geen leven en zul je merken dat je dan te veel aangewezen bent op je eigen gedachten. Laten die bij deze mensen ook een grote struikelblok zijn.

Ze denken te veel na en voelen te weinig. Zie je elke keer opnieuw dat woordje te. Alles hoort in een balans te zijn. Werkelijk alles. Maar hoe kom je daar, dat je niet iets te doet, of juist te weinig?

Dat vertel ik je, medium Clarisa uiteraard graag tijdens een telefonisch consult. Ik kan je heel goed laten zien waar jij in het leven de mist ingaat. Ik kan je ook vertellen hoe je dat voor kunt zijn. Ik laat je zien hoe je weet waar jouw grenzen liggen en hoe je die op de juiste manier naar anderen kunt aangeven.

Wat er dan gebeurt, het magische. Ineens voel je dat mensen rekening met je gaan houden. Respect voor je krijgen. Je niet elke keer opnieuw ze moet vertellen, dat je iets niet wilt. Hoe komt dat? Je energie verandert en hoe dat in zijn werk gaat, leg ik je uiteraard ook heel graag uit.

Wil jij dat jouw leven gaat, zoals jij zou willen dat het gaat?

Ik heb al een aantal inzichten mee gegeven, maar heb er nog veel meer voor je. Bel me gerust, ik ben bijna alle dagen online. Dan hebben wij samen een fijn consult, waardoor jij in je eigen kracht komt te staan.

Ik spreek je snel!

Liefdevolle groet,

Medium Clarisa

Box 53